26 feb 2023

Rikke Jensen

Content Specialist

LessorLøn - et lønsystem der giver dig hele pakken

Savner du mere lønfornøjelse i hverdagen? Så er det måske tid til at skifte lønsystem. Med LessorLøn får du et webbaseret system, der indeholder alle de funktioner, du har brug for til at klare selv de sværeste beregninger. Her ser vi nærmere på, hvordan LessorLøn kan gøre dit arbejde med løn nemt og effektivt.

Et godt lønsystem gør en verden til forskel for dig som lønbogholder. Det skal være brugervenligt, intuitivt og frem for alt sikkert. Og så skal det kunne udføre alle typer lønberegninger når som helst. Grundlæggende DNA som du finder i LessorLøn. 

Systemets funktionalitet giver dig:  

 • Frihed til at lave løn, når det passer dig 
 • Tryghed for at beregningsgrundlaget er i orden, da opdateringer og vedligeholdelse af data sker automatisk
 • Sikkerhed for at du kan udbetale korrekt løn til rette tid 

Lønfornøjelse hver dag 

LessorLøn er designet til at give dig lønfornøjelse. Som førende leverandør af software-løsninger til løn, er det nemlig vores vigtigste opgave at sørge for, at du kan udføre dit arbejde så nemt, effektivt og tilfredsstillende som muligt. 

Og du skal ikke bekymre dig - medarbejderdata er nemlig altid ekstra godt beskyttet med to-faktor-godkendelse i login-processen, og systemet logger automatisk inaktive brugere ud efter 15 minutter. 

Af funktioner og muligheder i LessorLøn får du:

 • Komplet dato-, overenskomst- og parameterstyring
 • Nem og sikker afstemning
 • Automatiseret håndtering af ferie
 • Omfattende korrektur- og prøveberegningsmuligheder
 • Enkel pensions- og satsstyring
 • Tæt integration til dit nuværende ERP-system
 • Dyb indsigt i data med mulighed for udtræk af rapporter
 • Intuitiv brugergrænseflade 

I de følgende afsnit vil vi kigge nærmere på de fem overordnede funktioner i LessorLøn: datostyring, parameteropsætning, overenskomststyring, afstemninger og håndtering af ferie. 


Datostyring

LessorLøn er et fuldt datostyret system, der giver dig de bedste muligheder for at udbetale den rette løn til rette tid. Du kan blandt andet oprette oplysninger, som skal gælde frem i tiden, og du kan foretage ændringer med tilbagevirkende kraft.

Med datostyring vil medarbejderne automatisk få tildelt pension, feriefridage, seniordage, omsorgsdage og andre virksomhedsspecifikke dage fra den dag, de er berettiget til dem. Systemet giver dig det fulde overblik over alle tidligere, aktuelle og fremtidige forhold – og dét giver lønfornøjelse.

Læs meget mere om datostyring i LessorLøn. 


Parameteropsætning

Parameteropsætning i LessorLøn automatiserer besværlige processer og sikrer, at medarbejderne får den rette løn på baggrund af de forhold, de er ansat under. Du kan fx oprette en gruppe for funktionærer og en gruppe for timelønnede. 
 
Her kan du løbende tilføje medarbejdere, der tildeles gruppens oplysninger automatisk. Har du rettelser, der vedrører hele gruppen, kan du nøjes med at lave dem ét sted frem for på hver enkelt medarbejder. Du kan selvfølgelig også sætte individuelle forhold op. 
 
Læs mere om LessorLøns parameteropsætning.


Overenskomststyring

Med overenskomststyring i LessorLøn slipper du for selv at justere ændringerne for en lang række overenskomster. Det sker nemlig automatisk i takt med, at overenskomsterne frigives. Du skal med andre ord ikke røre en finger. 
 
Ud over overenskomsterne opdateres statens takster også i lønsystemet – blandt andet taksterne for kørsels- og rejsegodtgørelse. Det betyder mere tid, færre fejl og sikkerhed for, at alt går rigtigt til. 
 
Læs meget mere om LessorLøns overenskomststyring.


Afstemninger

Vil du gerne slippe for de tunge, manuelle afstemninger? Med LessorLøn kan du læne dig tilbage og lade systemet klare arbejdet for dig – nemt og sikkert. 
 
Afvigelser mellem tallene i LessorLøn og eIndkomst og afvigelser ved finansafstemningen præsenteres tydeligt og overskueligt for dig i form af filer, du kan uploade direkte i lønsystemet. 
 
Læs mere om nem og sikker afstemning i LessorLøn.


Håndtering af ferie

I LessorLøn kan du opsætte ferie lige efter din virksomheds behov. Det betyder, at du kan oprette alle de ferieordninger, du vil og tilpasse dem præcis, som du ønsker.  

Sænk skuldrene og nyd, at systemet klarer alle de svære beregninger i forbindelse med optjening, afholdelse og afregning af ferie helt automatisk. Det gælder også beregninger for forskudsferie og feriedifference. 
 
Læs meget mere om mulighederne for håndtering af ferie i LessorLøn.


Få indsigt i data med udtræk af rapporter
 

I LessorLøn har du mulighed for at danne rapporter, som indeholder lige præcis de oplysninger, du behøver. Men der findes også et stort antal standardrapporter i både Excel og PDF, som du ofte har brug for i hverdagen. 

Du kan for eksempel danne rapporter over lønposter og finansposter, som du nemt kan arbejde videre med i Excel. Du kan også danne sygestatistikker og rapporter for ferie og feriefridage, som blandt andet viser dig saldi for optjent og afholdt ferie. Derudover er feriepengeforpligtelsen en standardrapport, som viser dig, hvad I har af udestående i virksomheden.  

For eIndkomst og Feriepengeinfo kan du danne afstemninger, som med blot et enkelt klik kan konverteres til Excel- eller PDF-rapporter. Og så har du mulighed for at få data eksporteret via LessorInquiry, hvor data kan overføres til en BI-løsning eller andre tredjepartssystemer. 


Implementeringsprocessen

Når vi skal implementere dit nye lønsystem, sker det ud fra et gennemprøvet og standardiseret rammeværk, der indeholder fire faser: analyse, konfiguration, brugertest og produktion. På den måde sikrer vi, at implementeringen sker bedst og hurtigst muligt.  

Lønsystemet sættes altid op efter dine specifikke ønsker og behov. Og som en del af implementeringsprocessen tilbyder vi undervisning, som gør, at du kan komme allerbedst fra start med LessorLøn. 

Læs mere om vores implementeringsproces.


Integration med andre systemer

Med LessorLøn har du mulighed for at integrere med en lang række ERP-systemer, blandt andet Microsoft Dynamics. Derudover kan du integrere med Lessors vagtplanlægningssystem og HR-system Emply, der begge leverer datagrundlag til lønbehandlingen. 

Læs mere om vores integrationer.

 

De mange funktioner og muligheder i LessorLøn automatiserer og optimerer alle dine arbejdsprocesser, så du får mere tid – mere lønfornøjelse. Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt os via formularen nederst på siden her.

Emner:

Afstemninger Lønadministration Parameterstyring

Relaterede artikler