Fremtidens lønsystem

Med LessorLøn får du glæde af en moderne, automatiseret lønløsning

LessorLøn er et webbaseret lønsystem baseret på absolut nyeste teknologi. Med sin overskuelige og logiske opbygning er løsningen særdeles intuitiv og brugervenlig. Fleksibiliteten, der kendetegner lønsystemet, gør det muligt at udføre alle typer lønberegninger - også de komplekse og komplicerede. Driften af systemet sker i Lessors eget hostingcenter, og opdateringer og vedligeholdelse af data sker automatisk.

LessorLøn giver dig først og fremmest al den funktionalitet, der er nødvendig, for at dine medarbejderne får den rigtige løn på det rigtige tidspunkt. Du har blandt andet altid mulighed for at lave prøveberegninger inden lønkørslen. Og du kan lave lige så mange, du vil!

Lønsystemet indeholder desuden en uovertruffen korrekturfunktion. Du kan for eksempel indtaste løntillæg med tilbagevirkende kraft, hvorefter LessorLøn automatisk laver en genberegning af den samlede løn i den givne periode. Lønnen er korrekt, og du slipper for manuelle udregninger.

  • Parameterstyret standardløsning
  • Automatiseret lønafregning
  • Datostyring og komplet overblik
  • Nem ferieadministration
  • Omfattende korrekturmuligheder
  • Enkel pensions- og satsstyring
  • Intuitiv brugergrænseflade
  • Styring af overenskomster

"Lessor leverer en god samlet løsning, som løbende udvikles. Det betyder, at der hele tiden opstår nye muligheder."

Jan Sørensen, controller, og Henrik G. Pedersen, personalekonsulent Krifa

LessorRefusion

LessorLøn kan med fordel anvendes sammen med LessorRefusion. Da de to løsninger er tæt integrerede, skal stamdata om medarbejderne kun oprettes og vedligeholdes i ét system - og eksisterende kontoplaner og satser kan genbruges.

Med Lessors refusionsløsning får du hjælp til at anmode om refusion i forbindelse med sygdom og barsel - korrekt og rettidigt. Så snart fraværet er godkendt, overføres det automatisk til LessorRefusion.

LessorRefusion er baseret på samme platform som LessorLøn og er lige så intuitiv og nem at anvende som lønløsningen. Læs mere om LessorRefusion.

En fleksibel løsning

LessorLøn er kendetegnet ved at være særdeles fleksibel. Komplet datostyring, automatisk regulering og pensions- og satsstyring er blot nogle af de mange funktioner, der understøtter løsningen. 

De lønarter, du skal bruge, kan du selv definere og ændre. Det gør dig i stand til at håndtere selv meget komplekse beregninger. 

Mulighederne for finanskontering er også meget fleksible. Den enkelte organisation bestemmer selv, hvordan den posterer de enkelte løndele på medarbejder-, afdelings-, administrations- og virksomhedsniveau.

Enkel styring af ferie

LessorLøn er automatiseret på så mange måder, at det letter ferieadministrationen betydeligt.

Lønsystemet indeholder et omfangsrigt ferieregnskab, som håndterer alle kravene i ferieloven. Som eksempler kan nævnes automatisk opsparing af ferie, automatisk udbetaling af ikke afholdt ferie og automatisk beregning af feriepenge til fratrådte medarbejdere.

Du behøver med andre ord kun afsætte et minimum af ressourcer for at klare feriestyringen.

En lønløsning af høj kvalitet

LessorLøn giver dig mulighed for at administrere virksomhedens lønafregning effektivt og komfortabelt. Løsningen er altid opdateret med de nyeste funktioner og nyeste teknologi og sikrer dig ud over fuld automatiseret lønafregning en lang række muligheder for at effektivisere og optimere.

Lessor har et halvt århundredes viden og erfaring på lønområdet. LessorLøn er resultatet!

Vil du vide mere?

Vil du vide endnu mere om dine muligheder med lønsystemet LessorLøn? Så indtast din e-mailadresse, og vi sender dig yderligere produktdetaljer.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service og informere om andre spændende nyheder og tiltag. Få mere at vide i Lessors persondatapolitik.

Få flere informationer

Kører du løn i en mindre virksomhed? Så er Danløn måske noget for dig

Læs mere om Danløn