Job og karriere

Find dit næste job hos Lessor

Se vores ledige stillinger

Job hos Lessor Group

I Lessor Group er vi altid i gang med at rekruttere til en eller flere stillinger. Sådan er det at være et aktivt softwarehus i vækst, så det vil glæde os at høre fra dig, uanset om du har lyst til at søge uopfordret eller en opslået stilling. Hver dag gør vi alle en indsats for at skabe en fantastisk arbejdsplads, og ved at besøge siderne her på vores jobside kan du læse meget mere om os, vores værdier og kultur.

Historien om Lessor Group

Lessor blev i 1972 grundlagt af familien Fich, der i 2016 solgte det til kapitalfonden Axcel. Kun to år senere blev firmaet købt af den amerikanske koncern Paychex, som ejer Lessor Group i dag. Dermed er vi ’kommet hjem’ i branchen igen.

Paychex er nemlig primært en serviceleverandør, der hjælper små og mellemstore virksomheder med udarbejdelse af løn til deres medarbejdere. Lessor Group passer derfor naturligt ind i Paychex med vores udvikling af software til løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning. Lessor Group har naturligvis beholdt sit eget navn, selvom vi i dag er hovedkvarter for Paychex Europe.

I 2020 købte Lessor Group virksomheden Emply, der udvikler stærke SaaS-løsninger til håndtering af HR. Emply er en mindre virksomhed, der har været med til at sætte fart i væksten og give adgang til nye europæiske markeder i Lessor Group.

MERE OM LESSOR