Job og karriere

Find dit næste job hos Lessor

Se vores ledige stillinger

Job i Lessor

Hos Lessor er vi altid i gang med at rekruttere til en eller flere stillinger. Vi er et softwarehus i vækst og bevægelse, så vi vil glæde os til at høre fra dig, uanset om du søger en opslået stilling eller uopfordret. Vi er ambitiøse i forhold til at være en fantastisk arbejdsplads, og du kan læse meget mere om os, vores værdier og kultur på siderne her i vores jobunivers.

Historien om Lessor

Lessor var oprindeligt et familieforetagende, der blev grundlagt i 1972 af familien Fich. I 2016 solgte familien firmaet til kapitalfonden Axcel. Kun to år senere blev firmaet købt igen; denne gang af den store, amerikanske koncern Paychex, som ejer Lessor i dag. Dermed er Lessor ’kommet hjem’ i branchen.

Paychex er primært en serviceleverandør, der hjælper små og mellemstore virksomheder med udarbejdelse af løn til deres medarbejdere. Lessor passer derfor naturligt godt ind hos Paychex med vores fokus på softwareudvikling til løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning. Lessor har beholdt sit eget navn og er i dag hovedkvarter for Paychex Europa.

MERE OM LESSOR