Bliv en del af holdet

Vi er Lessor Group

Hos Lessor har medarbejderne mange forskellige baggrunde, uddannelser og arbejdsområder. Vi har dog en ting til fælles: Vi er vilde med at arbejde hos Lessor Group.
 

Lessor Group er et softwarehus, som udarbejder løsninger, der gør det lettere for vores kunder at udnytte deres fulde potentiale i arbejdet med løn og HR. Her på siden kan du møde nogle af de medarbejdere, som arbejder i Lessor. De fortæller hver især om, hvad de synes, der er spændende ved netop deres job, og hvad der gør, at de er glade for at gå på arbejde.

Læs meget gerne med - og se også vores video, hvor du får mere at vide om, hvordan det er at arbejde hos Lessor Group.

Lene er Product Owner

Lene Levring Schytter har en kanditatgrad i biologi fra Københavns Universitet. Alligevel har hun de sidste 14 år arbejdet med løn - et job som umiddelbart ligger langt fra hendes uddannelse. 

Lene sætter især pris på mulighederne for faglig og personlig udvikling hos Lessor såvel som vores værdier.

 

Læs mere om Lene

Loan er Technical Tester

Som Technical Tester kvalitetssikerer Loan Lessors produkter, inden vi releaser ny funktionalitet. 

"Jeg er rigtig stolt over mit job. Det bedste ved mit job er at lave automatiserede tests. Stillingen passer mig perfekt, da den kræver, at man kan kode lidt og lave automatiseret test. Og jeg elsker den kombination."

Læs mere om Loan

Morgan er softwareudvikler

Morgan Patrick Hudson startede på en IT-diplomuddannelse på DTU, men fandt hurtigt ud af, at han ville have en mere praktisk orienteret uddannelse. Det førte ham videre til en datamatikeruddannelse på Århus Universitet og senere en professionsbachelor i softwareudvikling.

Morgan sætter stor pris på, at der er plads til professionel og personlig udvikling i Lessor, og at der ikke er langt fra tanke til handling. 

Læs mere om Morgan