Lessor-kursus

Få mere ud af din Lessor-løsning med et kursus

Om du er en ny eller garvet bruger af Lessors systemer, får du altid fordele ved at deltage i et kursus. Du finder både begynder- og superbruger-kurser, hvor du får præsenteret Lessor-løsningernes mange muligheder.

Nederst finder du informationer om udbuddet af kurser til Lessors løsninger. Når du deltager i et kursus, lærer du mere om den enkelte løsning i detaljer.

Efter kurset er du i stand til at optimere dit daglige arbejde og give din nye viden videre til dine kollegaer.

Vælg mellem kurser i Allerød eller Vejle i Lessors egne kursuslokaler.

Har du spørgsmål til kurserne, er du velkommen til at skrive til kursus@lessor.dk.

Lønskolen - få opdateret din viden om løn!

Ønsker du at udbygge din generelle viden om lønbehandling og lovgivningen bag? Så tag på Lønskolen og få overblik over alle dele i lønbehandlingen.

Kurset bliver gennemført af vores erfarne lønundervisere, som har en stor viden om løn og mange års erfaring med lønbehandling. 

Lønskolen er helt uafhængigt af lønsystem.

Tilmeld dig Lønskolen

Bliv klog på den nye ferielov

Som noget nyt kan du komme på et halvdagskursus, hvor du lærer mere om den kommende ferielov, som træder i kraft den 1. september 2020.

Du får en introduktion til de kommende ændringer, og hvad du skal være opmærksom på i overgangsperioden.

Læs mere og tilmeld dig her

Find dit system og se, hvilke kurser du kan tilmelde dig

Du kan vælge mellem forskellige typer kurser til Lessors systemer og Lessors integrerede moduler til Microsoft Dynamics NAV og AX.

Lessor-5

Ønsker du at lære mere om lønsystemet Lessor-5, kan du tilmelde dig et kursus, der passer til netop dine behov.

Se kurser

LessorLøn

Du kan allerede nu komme på kursus i Lessors nyeste lønssystem, LessorLøn, som bygger på Lessor-5. Find mere information om kurserne for LessorLøn her.

Se kurser

Lessor-PM

Du kan tilmelde dig kurser til både lønsystemet, Lessor-PM Løn, og HR-systemet, Lessor-PM HR. Se, hvilket af de otte forskellige kursuser, der passer til dig.

Se kurser

Lessor-Workforce

Vil du gerne være en haj til Lessors vagtplanlægnings- og tidsregistreringssystem, har du mulighed for at få en god start i systemet med et kursus.

Se kurser

Lessors moduler til Microsoft Dynamics NAV

Har du et eller flere af Lessors integrerede moduler til Dynamics NAV, så kan du vælge mellem flere forskellige kurser til Lessor Payroll, Lessor Time & Attendance og Lessor Human Resources.

Se kurser

Lessors lønsystem til Microsoft Dynamics AX

Lær mere om kurserne til Lessors integrerede lønsystem til Dynamics AX.

Se kurser

Er du interesseret i kurser til Lessors andre løsninger Lessor-SP Tid og Lessor-4, kan du skrive til kursus@lessor.dk og høre mere om dine muligheder.

Alt det praktiske

Sådan foregår undervisningen

Al undervisning finder sted på computere, som Lessor stiller til rådighed. På kurset vil der være fælles undervisning, men du vil også skulle arbejde med individuelle opgaver. Normalt deltager ca. 10 personer på et kursus.

Pris

Prisen dækker over kursusmaterialer og forplejning alle kursusdage. Læs mere om priser under det enkelte kursus eller i vores kursusbetingelser.

Efter kurset får du et kursusbevis med hjem.

Tilmelding og bekræftelse

Du kan senest tilmelde dig et kursus 14 dage før afholdelse. Når vi har registreret din tilmelding, modtager du efterfølgende en bekræftelse pr. e-mail.

Klippekort

Er du og flere af dine kollegaer interesseret i at deltage i et kursus, kan din virksomhed med fordel investere i et kursusklippekort. Skriv til os for at høre mere om vores klippekortsordning og dine muligheder for rabat.

Andre vigtige informationer

Se også vores kursusbetingelser, hvor du blandt andet kan læse om afbestillingsfrister.

Opdag mere om Lessors produkter

Se løsninger