Lessor-kursus

Få mere ud af din Lessor-løsning med et kursus

Om du er en ny eller garvet bruger af LessorLøn eller LessorWorkforce, får du altid ny inspiration og viden af at deltage i et kursus. Her deler vi ud af vores bedste tips og tricks og viser dig nogle af de muligheder, du måske ikke kendte. Vi tilbyder både begynder- og superbrugerkurser, hvor du får præsenteret Lessor-løsningernes mange muligheder.

Kurserne finder du på Lønskolen, hvor du nemt får overblik over de forskellige kurser.

Efter et kursus i din Lessor-løsning er du i stand til at optimere dit daglige arbejde og give din nye viden videre til dine kollegaer.

Du kan vælge mellem kurser i Allerød eller Vejle i Lessors egne kursuslokaler.

Find dit Lessor-kursus her

Lønskolen

Opdatér din viden om løn og HR - helt uafhængigt af lønsystem

Se vores kurser på Lønskolen

Få glæde af fem årtiers viden og erfaring

Lessor har mere end 50 års erfaring med løn og relaterede emner. Den faglighed og viden, vi har opbygget i løbet af årene, vil vi gerne dele ud af. Vi har valgt at samle al undervisnings- og kursusaktivitet på Lønskolen.

Lad Lønskolen komme til dig

Du kan komme til Lønskolen - men Lønskolen kan også komme til dig. Har du og dine kolleger behov for at gå i dybden med et særligt område, kan I gøre brug af Lønskolens tilbud om individuelle kurser - en hel dag med læring og sparring i jeres virksomhed skræddersyet til jeres specifikke behov!

Har du brug for et kursus i andre Lessor-løsninger end LessorLøn og LessorWorkforce, er du velkommen til at kontakte Lønskolen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!