Lessor-kursus

Få mere ud af din Lessor-løsning med et kursus

Find dit system og se, hvilke kurser du kan tilmelde dig

Om du er en ny eller garvet bruger af Lessors systemer, får du altid fordele ved at deltage i et kursus. Du finder både begynder- og superbruger-kurser, hvor du får præsenteret Lessor-løsningernes mange muligheder.

Her på siden finder du vores forskellige typer kurser til Lessors systemer og Lessors integrerede moduler til Microsoft Dynamics NAV og AX.
Efter et produktkurus hos Lessor er du i stand til at optimere dit daglige arbejde og give din nye viden videre til dine kollegaer.

Du kan vælge mellem kurser i Allerød eller Vejle i Lessors egne kursuslokaler.

LessorLøn

Du kan allerede nu komme på kursus i Lessors nyeste lønssystem, LessorLøn, som bygger på Lessor-5. Find mere information om vores kurser i LessorLøn her.

Se kurser

LessorWorkforce

Vil du gerne være en haj til Lessors vagtplanlægnings- og tidsregistreringssystem, har du mulighed for at få en god start i systemet med et kursus.

Se kurser

Lessors moduler til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central

Har du et eller flere af Lessors integrerede moduler til Dynamics NAV eller 365 Business Central, så kan du vælge mellem flere forskellige kurser til Lessor Payroll, Lessor Time & Attendance og Lessor Human Resources.

Se kurser

Lessors lønsystem til Microsoft Dynamics AX og 365 Finance and Operations

Lær mere om kurserne til Lessors integrerede lønsystem til Microsoft Dynamics AX og 365 Finance and Operations.

Se kurser

LessorPM

Vi tilbyder ikke klasseundervisning på kurserne for LessorPM. Er du interesseret i et kursus til lønsystemet, LessorPM Løn, eller HR-systemet, LessorPM HR, er du meget velkommen til at skrive til os. Så finder vi sammen den rette løsning for dig.

Skriv til os

Øvrige produktkurser

Er du interesseret i kurser til Lessors andre løsninger LessorSP Tid og Lessor4, er du meget velkommen til at skrive til os for at høre mere om dine muligheder. Sammen finder vi en god løsning for dig.

Skriv til os

Lønskolen

Opdatér din viden om løn - helt uafhængigt af lønsystem

Se vores kurser på Lønskolen

Alt det praktiske

Sådan foregår undervisningen

Al undervisning finder sted på computere, som Lessor stiller til rådighed. På kurset vil der være fælles undervisning, men du vil også skulle arbejde med individuelle opgaver. Normalt deltager ca. 10 personer på et kursus.

Pris

Prisen dækker over kursusmaterialer og forplejning alle kursusdage. Læs mere om priser under det enkelte kursus eller i vores kursusbetingelser.

Efter kurset får du et kursusbevis med hjem.

Tilmelding og bekræftelse

Du kan senest tilmelde dig et kursus 14 dage før afholdelse. Når vi har registreret din tilmelding, modtager du efterfølgende en bekræftelse pr. e-mail.

Klippekort

Er du og flere af dine kollegaer interesseret i at deltage i et kursus, kan din virksomhed med fordel investere i et kursusklippekort. Skriv til os for at høre mere om vores klippekortsordning og dine muligheder for rabat.

Andre vigtige informationer

Se også vores kursusbetingelser, hvor du blandt andet kan læse om afbestillingsfrister.

Opdag mere om Lessors produkter

Se løsninger