Ledelsen i Lessor Group

Lessor Group har en flad struktur og en uformel omgangstone. Vi tror, at gode og ambitiøse resultater bedst opnås i en rar og samarbejdsvenlig atmosfære, hvor vi hjælper hinanden - og samtidig har det sjovt.

Vi sidder i storrumskontorer, hvor hverken direktøren eller andre ledere har deres eget kontor. Derfor er det også både nemt og helt accepteret, at man som medarbejder spørger lige præcis den person, man gerne vil, om det man gerne vil.

Virksomheden ledes af otte personer, der repræsenterer Commercial, Legal, HR, Finance, Product Management, Technology og Professional Services - og naturligvis vores administrerende direktør, Henrik Møller.

Organisation

Vi arbejder i en matrix-organisation, og vores arbejde involverer ofte adskillige afdelinger - også på tværs af Tyskland og USA. Vi har et meget hjælpsomt moderselskab i ryggen i USA, som villigt hjælper os med mange ting, men ikke overtager roret i Danmark. Det er et fleksibelt samarbejde, som vi er meget glade for.

Vores moderselskab hedder Paychex, og koncernen, som har over 15.000 medarbejdere ansat, står for hver 10. lønseddel i USA til folk i den private sektor.

Læs mere om Paychex