Karrieremuligheder hos Lessor Group

I Lessor Group arbejder vi hver dag på at udvikle os på forskellige måder. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan det er at arbejde i Lessor Group, og hvordan du kan udvikle dig.
 

 

 

 

I denne video kan du høre om medarbejdere i Lessor Group, der både har udviklet sig personligt og fagligt under deres ansættelse i Lessor Group.

For at læse mere om vores spændende stillinger kan du tage et kig på vores ledige jobs.

 

 

 

 

LEDIGE STILLINGER

Charlotte: Jeg ville prøve noget nyt - og der blev lyttet til mig

Da Charlotte startede i Lessor i 2015, blev hun ansat som implementeringskonsulent, og det var hun frem til starten af 2022. Initiativet til jobskiftet blev taget af Charlotte selv, og der var ikke tvivl om, at hendes leder var villig til opfylde hendes ønske.

I dag bruger Charlotte sin tid på sin nye og spændende rolle i Lessor Group. 

Læs Charlottes historie

Mikkel: I Lessor Group kan alle gøre karriere

"I Lessor kan man få lov at udvikle sig i den retning, man ønsker." Så enkelt lyder budskabet - i hvert fald, hvis du spørger Mikkel, der startede sin karriere som softwareudvikler og i dag fungerer som Scrum Master for et af virksomhedens udviklingsteams.

"At vi får muligheden for at skifte job internt understreger, at Lessor er en virksomhed, der har tillid til os medarbejdere og støtter os i vores personlige og faglige udvikling." 

Læs Mikkels historie