Karrieremuligheder hos Lessor Group

Hos Lessor Group arbejder vi hver dag for at udvikle os. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan det er at arbejde i Lessor Group, og om hvordan du som medarbejder har mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.
 

 

 

I videoen her hører du om medarbejdere i Lessor Group, som har udviklet sig både personligt og fagligt i deres oprindelige rolle i dag arbejder i en anden rolle, for et andet brand eller et andet produkt.

Er du nysgerrig på, om vi også har et spændende job til dig i Lessor Group? Så tag et kig på vores ledige stillinger.

 

 

 

 

LEDIGE STILLINGER

Charlotte: Jeg ville prøve noget nyt - og der blev lyttet til mig

Da Charlotte startede i Lessor i 2015, blev hun ansat som implementeringskonsulent, og det var hun frem til starten af 2022. Initiativet til jobskiftet blev taget af Charlotte selv, og der var ikke tvivl om, at hendes leder var villig til opfylde hendes ønske.

I dag bruger Charlotte sin tid på sin nye og spændende rolle i Lessor Group. 

Læs Charlottes historie

Mikkel: I Lessor Group kan alle gøre karriere

"I Lessor kan man få lov at udvikle sig i den retning, man ønsker." Så enkelt lyder budskabet - i hvert fald, hvis du spørger Mikkel, der startede sin karriere som softwareudvikler og i dag fungerer som Scrum Master for et af virksomhedens udviklingsteams.

"At vi får muligheden for at skifte job internt understreger, at Lessor er en virksomhed, der har tillid til os medarbejdere og støtter os i vores personlige og faglige udvikling." 

Læs Mikkels historie

Linda har selv været med til at definere sin nye rolle

”Jeg gik til min nærmeste leder med mine idéer og forslag, og jeg blev mødt med nysgerrighed. Han syntes, jeg havde nogle spændende tanker, og sammen arbejdede vi videre på idéerne." 

Linda har mere end 20 års erfaring i lønbranchen. Hun er dog langt fra færdig med at lære og udvikle sig og ser frem til at bygge videre på sine erfaringer i sin nye rolle som Customer Success Manager.

LÆS LINDAS HISTORIE