Job hos Lessor

Fra ansøgning til ansat

Når du søger job hos Lessor, skal din ansøgning altid sendes via vores hjemmeside. På grund af GDPR er det den eneste måde, vi modtager ansøgninger på. Hvor lang tid, rekrutteringsprocessen tager, kan variere meget, men vi bestræber os altid på at gøre den så kort som muligt.

Vi rekrutterer løbende, derfor har vi ofte ikke en konkret slutdato på et stillingsopslag. Hvis et af vores ledige jobs har fanget din interesse, anbefaler vi, at du søger det hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

Har vi ikke et ledigt job, der matcher din interesse, så send os endelig en uopfordret ansøgning. Så har vi den i baghånden, når en relevant åbning viser sig.

Se vores ledige stillinger

Samtaler

Vi holder som regel samtaler af to og i sjældne tilfælde tre omgange.
Den første samtale vil være med den ansættende leder, og samtalen varer som regel en times tid. Her vil vi gennemgå dit CV og tale om, hvordan dine erfaringer og baggrund passer til jobbet og forventningerne. Lederen vil naturligvis også fortælle mere om jobbet og om Lessor, ligesom du har lejlighed til at stille spørgsmål.

Hos os betragter vi det bestemt som tovejskommunikation: du skal i lige så høj grad vurdere, om vi er noget for dig som omvendt. Hvis lederen vurderer, at du kan være et godt match, bliver du inviteret til en anden samtale.

Hvis du takker ja til anden samtale, vil den ofte være med den ansættende leder og HR. Der kan også være en kollega fra det team, du skal indgå i, med. Dette giver dig som kandidat, mulighed for at møde flere end kun din nye leder, ligesom det giver os mulighed for at opleve kandidaten gennem flere øjne. Vi synes, at det er meget vigtigt for både dig og os, at matchet er gjort så grundigt som muligt.

Afhængig af situation og jobtypen kan vi nogle gange holde en tredje samtale. Her kan det være for, at du møder andre kolleger og/eller fordi, vi vil bede dig vise os eksempler på, hvordan du arbejder. Dette kan være via en lille case, som du har forberedt på forhånd.

I alle tilfælde bestræber vi os altid på, at rekrutteringsprocessen bliver så kort som muligt. Alle kandidater, der søger job hos Lessor, modtager som minimum en tak for deres ansøgning og et afslag, så man altid kender status - uanset udfaldet.

Personprofilering

I nogle tilfælde kan du blive bedt om at udfylde en Insights personprofil på forhånd, og du får i så fald en tilbagemelding på profilen under anden samtale. Vi bruger Insights for at få input på matchet til stillingen og teamet.

Der er ikke noget entydigt svar på, hvad den rette kombination er, og man kan aldrig have en ’forkert’ profil. Vi har en klar etisk holdning til profilerne, så vores afgørelse vil aldrig være baseret alene på profilen – den er udelukkende ment som ekstra data.

Referencer

Vi vil som regel bede dig om at komme med et par referencepersoner, som tidligere har oplevet at arbejde sammen med dig. Dem vil vi så ringe og tale med, når vi er ved at nå til en beslutning om, hvem der er den rigtige til jobbet.

Referencerne bruger vi naturligvis kun på en seriøs måde, således at vi først tager kontakt til en reference, når vi i øvrigt er overbevist om, at du er den rette til jobbet og blot vil lave en sidste ’data-indsamling’ til vores samlede bedømmelse.