Fra ansøgning til ansættelse

Når du søger en stilling hos os, skal din ansøgning altid sendes via vores hjemmeside. Det skal den, så vi bedst muligt kan passe på dine oplysninger i forhold til GDPR-reglerne. Hvor lang tid rekrutteringsprocessen tager kan variere, men vi bestræber os naturligvis altid på at gøre den så kort som muligt.

Vi rekrutterer løbende, og derfor har vi ofte ikke nogen slutdato på vores stillingsopslag. Hvis en af vores ledige stillinger fanger din interesse, anbefaler vi derfor, at du ansøger hurtigst muligt.

Har vi ikke et ledigt job, der matcher din interesse, så send os endelig en uopfordret ansøgning. Så har vi den i baghånden, når en relevant åbning viser sig.

Se vores ledige stillinger

Samtaler

Vi holder samtaler ad flere omgange. Den første samtale vil være med din kommende leder, og den varer som regel en times tid. Her vil vi sammen tale om dit CV, og om dine erfaringer og din baggrund gør, at du er den helt rigtige til stillingen. Dernæst fortæller vi dig naturligvis også mere om jobbet og Lessor Group, hvor det står frit for at stille spørgsmål.

Hos os ønsker vi at samtalen er en dialog. Du skal i lige så høj grad vurdere, om vi er noget for dig, som omvendt. Hvis det hele går godt, bliver du inviteret til den næste samtale.

Når du bliver tilbudt 2. samtale, og såfremt du takker ja, vil samtalen ofte være med din leder og en HR-medarbejder. Der kan også være en af dine fremtidige kollegaer med til samtalen. Det giver dig en mulighed for at møde andre end blot din nye leder, og det giver os en mulighed for at se dine kompetencer med andre øjne. Det er vigtigt og bedst for alle parter, at matchet skabes så godt som overhovedet muligt.

Indimellem sker det, at vi inviterer dig til en tredje samtale, hvor du kan møde flere kollegaer og/eller vise os et eksempel på dit arbejde i form af en case, som vi har givet dig på forhånd. Det er helt afhængigt af situation og jobtype.

I alle tilfælde bestræber vi os på, at rekrutteringsprocessen er så kort som muligt. Derudover modtager alle kandidater som minimum en tak for deres ansøgning og et eventuelt afslag. Vi lader altid ansøgeren kende status – uanset udfaldet.

Referencer

Når vi nærmer os en beslutning om, at du er den rette til stillingen, vil vi gerne høre fra de mennesker, du tidligere har arbejdet med. Det vil vi, fordi vi sætter pris på at få så mange nuancer som overhovedet muligt med i vores samlede bedømmelse.

Vi håber, at du vil søge den ledige stilling, der passer til dig!