SAMLET HR-LØSNING

Professionalisér alle virksomhedens HR-processer

Med vores HR-løsning Emply får du endnu mere værdi af virksomhedens vigtigste investering – nemlig medarbejderne. Med systematiserede processer til alle dine HR-opgaver lige fra ansættelse til fratrædelse opnår du et bedre overblik over personaledata og dermed højere effektivitet.

Værdien af dit HR-arbejde er vigtig for både medarbejderne og ledelsen. Samler du alle oplysninger og HR-opgaver ét sted, reducerer du manuelle processer, og virksomheden udnytter bedre sine ressourcer.

Vores HR-løsning hjælper dig med hele paletten af opgaver – lige fra rekruttering, status over ansættelser og onboarding til rapportering om medarbejderudvikling og MUS-samtaler.

Med HR-løsningen kan du nemt indsamle data, som du kan bruge, når du informerer ledelsen om virksomhedens kompetencer. Det gør den fremtidige planlægning og udvikling lettere.

Dine data er samtidig sikkert samlet, og du kan styre rettigheder i systemet. Med andre ord hjælper HR-løsningen dig med at gøre processerne nemmere. 

Dine fordele er

  • Professionel rekrutteringsproces
  • Strømlinet onboarding-forløb
  • Effektiv HR-administration
  • Medarbejderoplysninger samlet ét sted
  • Sikkerhed for overholdelse af Persondataforordningen

Få et HR-system, der favner hele forløbet

Med HR-systemet fra Emply får du hjælp til hele processen - fra rekruttering og onboarding til den daglige registrering og administration af medarbejderdata.

Gør rekrutteringsprocessen både effektiv og kvalitativ

Det er dyrt at ansætte den forkerte. Det er derfor vigtigt, at du hjælper virksomhedens ledere til at finde den bedste kandidat til jobbet.

Med HR-løsningen kan du nemt oprette jobannoncer i jeres foretrukne medier, udvælge kandidater og invitere til samtaler på enten mail eller SMS. Du kan give et team adgang og på den måde få overblik over bedst matchende kandiater og automatisere processerne, der knytter sig til screening, udvælgelse, interview og afslag. Sådan sikrer du dig, at rekrutteringsprocessen bliver både effektiv og kvalitativ.

Læs mere om rekruttering

Få din nye medarbejder til at føle sig 'som en af os' med god onboarding

En god start er afgørende for, om en medarbejder hurtigt bliver en del af teamet og kommer i gang med at skabe værdi for virksomheden.

Ved hjælp af automatisk, individuel onboarding af nye medarbejdere kan du uddelegere de forskellige opgaver i processen og bevare overblikket over alle onboardingens faser, møder og aktiviteter.

Læs mere om onboarding

Hold styr på alle HR-processerne

Medarbejderdata har først reel værdi, når du har en løsning til at administrere og udnytte informationen. Emplys modul til HR-administration gemmer alle medarbejderdata i samme system og gør det nemt for ledere at få adgang og få overblik over muligheder og udfordringer i organisationen.

Du kan holde styr på fravær, sygdom og overtid og dele kurser og undersøgelser til at udvikle og engagere medarbejderne. Sidst men ikke mindst kan vores analyse- og rapporteringsværktøjer give jer de indsigter, I har brug for, til at træffe vigtige beslutninger.

Læs mere om HR-administration

Vil du vide mere?

Skriv til os og hør, hvilken løsning vi kan tilbyde dig.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service, når vi vender tilbage til dig. Få mere at vide i persondatapolitikken.

Optimér dit HR-arbejde med en integration til LessorLøn

Læs mere om LessorLøn