SAMLET HR-LØSNING

Professionalisér alle virksomhedens HR-processer

Med vores HR-platform fra Emply, får du endnu mere værdi af virksomhedens vigtigste investering – nemlig medarbejderne. Få systematiserede processer til alle jeres HR-opgaver fra ansættelse til fratrædelse og oplev et bedre overblik over personaledata med fleksible dashboards.

Værdien af dit HR-arbejde er vigtig for både medarbejderne og ledelsen. Samler du alle oplysninger og HR-opgaver et sted, reducerer du manuelle processer, og virksomheden udnytter bedre sine ressourcer.

Vores HR-løsning hjælper dig med hele paletten af opgaver – lige fra status over ansættelser og jubilæer til rekruttering og rapportering om medarbejderudvikling og MUS-samtaler.

Med HR-løsningen får du nemt data, som kan du kan bruge, når du informerer ledelsen om virksomhedens kompetencer. Det gør den fremtidige planlægning og udvikling lettere.

Dine data er samtidig sikkert samlet, og du kan styre rettigheder i systemet.

Er du ansvarlig for din virksomheds HR-opgaver, så vil du måske gerne vide mere om, hvordan Lessors HR-løsning kan hjælpe dig med nemmere processer. 

Dine fordele er

  • Professionel rekrutteringsproces
  • Medarbejderoplysninger samlet et sted
  • Strømlinet onboarding-forløb
  • Effektiv HR-administration
  • Integration til lønsystem
  • Et system, der overholder Persondataforordningen

Få et HR-system, der spiller sammen med resten af forretningen

For din virksomhed er korrekte medarbejderdata ikke kun vigtig for HR-arbejdet, men også for lønbehandlingen og medarbejdernes registreringer.

Du kan nemt knytte din HR-løsning fra Lessor sammen med andre systemer i din virksomhed.

En integration til dit lønsystem giver dig et optimalt flow mellem HR-arbejdet og lønbehandlingen. Med de rigtige data om medarbejdernes ansættelse bliver tidsregistreringen også optimal og lønudbetalingen korrekt.

HR-systemet fungerer også gnidningsfrit sammen med Microsoft Office, så du nemt kan lave dokumenter eller regneark.

Med en integration til Lessors løn- og tidsregistreringsløsninger skal du kun opdatere oplysningerne et sted, da systemerne trækker på de samme informationer.

Læs mere om Lessors løsninger

Vil du vide mere?

Skriv til os og hør, hvilken løsning vi kan lave til dig.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service, når vi vender tilbage til dig. Få mere af vide i persondatapolitikken.

Let dit arbejde med flere Lessor-løsninger

Find andre Lessor-løsninger