INTEGRATION MED MICROSOFT DYNAMICS

Opnå fordele med en integration mellem Microsoft Dynamics ERP og LessorLøn

En integration mellem virksomhedens Microsoft Dynamics ERP og LessorLøn giver jer mulighed for at optimere jeres processer og lette arbejdsdagen - og på den måde spare både tid og ressourcer. Det ligger lige for!

Med integrationen sikrer du, at løndata bogføres i ERP-systemet med korrekt angivelse af dimensionerne. Ved at skabe overensstemmelse mellem oversigten over konti og dimensionsværdier i LessorLøn og oversigten i Microsoft Dynamics ERP opnår du samtidig den nødvendige overensstemmelse mellem kontoplaner, dimensioner og regnskaber i de to systemer.

Læs mere om LessorLøn

Løsningen muliggør integration mellem LessorLøn og

  • Dynamics NAV
  • Dynamics 365 Business Central (on-premise)
  • Dynamics AX
  • Dynamics 365 Finance & Operations

Ved integrationen sker der overførsel af

  • dimensioner og kontoplaner fra Dynamics til LessorLøn
  • finansfiler fra LessorLøn til Dynamics

Integrationen i praksis

I praksis foregår integrationen ved, at Dynamics sender og henter data til og fra lønsystemet LessorLøn.

Da det er ERP-systemet, der tager initiativ til al kommunikation, vil det ved on-premise-installationer ikke være nødvendigt at gøre det muligt for eksterne systemer at opnå direkte adgang til Dynamics-serveren.

Så snart den nødvendige opsætning i lønsystemet er udført, vil det være muligt at bogføre løndata på de rette konti i ERP-kontoplanen. Det eneste, der kræves, er, at jeres lønkørselsdata overføres til Dynamics, og at finanskladderne oprettes. Nemmere bliver det ikke!

Lønsystemet LessorLøn, som er omfattet af integrationen, er Lessors senest udviklede lønsystem, en webbaseret løsning af særdeles høj kvalitet.

Automatiseret 2-vejs-udveksling af data med en integration mellem ERP og LessorLøn

Lad os hjælpe dig videre

Skriv til os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med integrationen mellem dit Dynamics ERP-system og LessorLøn.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service, når vi vender tilbage til dig. Få mere at vide i persondatapolitikken.