Enkelt, effektivt og fleksibelt - få en online-demo

Vagtplanlægning med fokus på brugerne

LessorWorkforce er Danmarks førende webbaserede vagtplanlægningsværktøj. Systemet er udviklet med fokus på brugeren og med henblik på at gøre den samlede proces omkring vagtplanlægningen lettere og mere overskuelig.

LessorWorkforce er et lettilgængeligt og brugervenligt system til vagtplanlægning. Systemet er baseret på nyeste teknologi, og med den enkle parameteropsætning, en lang række muligheder for at automatisere forretningsgangene og integrere med lønsystemet er LessorWorkforce et både effektivt og professionelt system.

Med LessorWorkforce følger en gratis app, hvor planlæggeren kan oprette vagter, og hvor medarbejderne nemt kan se den seneste vagtplan, bytte vagter og sende og modtage beskeder - direkte på telefonen. App'en giver det fulde udbytte af vagtplansystemet!

Få en online-demo

Den bedste måde at få et indtryk af systemet på er at opleve det med egne øjne. Derfor vil vi gerne give dig mulighed for at få en online-demo, så du kan vurdere, om LessorWorkforce er det rette vagtplanlægningssystem for din virksomhed.

Under demoen vil du og en medarbejder fra Lessor gennemgå de centrale funktioner i systemet. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs og kan få skræddersyet præsentationen til netop dine behov. Demoen varer ca. 20 minutter og er naturligvis gratis.

Hvis du foretrækker at sidde med systemet i fred og ro, kan vi opsætte en demokonto for dig, så du har mulighed for selv at teste de mange funktioner.

Udfyld formularen til højre hvis du ønsker at blive kontaktet og få en online-demo af LessorWorkforce.

  • Webbaseret vagtplanlægning
  • Automatisk korrektur af tidligere vagter
  • Datostyring af overenskomster
  • Åben for integration til lønsystemet
  • Håndtering af overenskomster
  • Medarbejder-Self-Service

Fuldt overblik over vagtplanen - lige ved hånden

Læs mere om app til LessorWorkforce

"Systemet gør min hverdag betydeligt nemmere. Med LessorWorkforce er jeg altid et skridt foran!"

Nikolaj Nielsen Smiley Fitness

Lessor har udviklet lønsystemer i mere end 45 år og er derfor i besiddelse af en særdeles stor lønkompetence. Den kan du som bruger af LessorWorkforce naturligvis også få glæde af.

Med en integration til lønsystemet er du sikker på at udbetale korrekt løn til tiden - uden manuelle, tidskrævende kontroller. LessorWorkforce beregner automatisk de normaltimer, overarbejdstimer og tillæg, der skal overføres til lønsystemet.

Letter det daglige arbejde og sparer tid

Den enkle brugeropsætning betyder, at besværlige vagtplaner og håndtering af spørgsmål fra medarbejderne om løn og overenskomster nu er fortid. De mange funktioner betyder, at mængden af administrative opgaver reduceres, og at du derfor kan bruge tiden på det, der giver værdi for forretningen.

Kalenderstyring, muligheden for generere statistik og rapporter, overførsel af data fra lønsystemet og en smidig kommunikation mellem alle medarbejdere i virksomheden er blot nogle få eksempler på de mange muligheder, som LessorWorkforce tilbyder.

Vagtplanlægningssystemet giver et godt overblik og gode muligheder for opfølgning. Det er nemt at holde styr på ændringer og lave korrektioner - uden huskesedler, små gule papirlapper og uoverskuelige regneark.

Optimalt udbytte af vagtplanlægningen med et lønsystem fra Lessor

Lønløsninger fra Lessor

Høj grad af medarbejderselvbetjening

LessorWorkforce er kendetegnet ved en høj grad af selvbetjening. Medarbejderne kan nemt selv gå ind i systemet og lave komme-/gå-registreringer, anmode om ferie og fridage, opdatere deres stamdata og bytte vagter. Lederen skal blot godkende ændringen. Alt sammen via en browser eller den brugervenlige smartphone-app!

Vil du vide mere?

Kunne du godt tænke dig at vide endnu mere om dine muligheder med vagtplanlægningssystemet LessorWorkforce? Så indtast din e-mailadresse, og vi sender dig yderligere produktdetaljer.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service og informere om andre spændende nyheder og tiltag. Få mere at vide i Lessors persondatapolitik.

Få flere informationer

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede