03 okt 2022

Susanna Christina Møller

Content Creator

Nem og sikker afstemning med LessorLøn

Afstemninger kan være en tung proces. Som lønbogholder ved du, at der skal afstemmes både i forhold til lønsystemet og til finansbogholderiet. I LessorLøn er processen med afstemninger gjort nem og sikker.

LessorLøn klarer afstemningen for dig. Afvigelser mellem tallene i lønsystemet og hos eIndkomst såvel som afvigelser ved finansafstemningen præsenteres for dig - tydeligt og overskueligt - i form af filer, du kan uploade direkte i dit lønsystem. Nemmere bliver det ikke.

Når du har bogført medarbejdernes løn og indberettet tallene til eIndkomst, kan du uploade en fil fra eIndkomst direkte til lønsystemet. I filen kan du se, præcist hvilke tal der står i lønsystemet, og hvilke tal der figurerer hos eIndkomst. Eventuelle differencer vil fremgå tydeligt.

Finansafstemningen er lige så nem. Når du skal sikre dig, at lønarterne er konteret korrekt, og at der er overensstemmelse mellem bogføringen og indberetningen til eIndkomst, kan du ved samme indlæsning fra eIndkomst nemt og hurtigt få overblik over indberetninger og bogførte finansposter.

Skal du indberette feriepenge til Feriepengeinfo?

Er du lønbogholder i en virksomhed, der beholder feriepengene i huset, ved du, at I løbende skal indberette beløbene til Feriepengeinfo. Da samtidighedsferien betyder, at medarbejderne kan se og hæve deres feriepenge til enhver tid, er det vigtigt, at beløbene altid er korrekte.  Løbende kontrol og afstemning af indberetningerne er derfor nødvendig. 

I LessorLøn er afstemningen i forhold til Feriepengeinfo gjort lige så enkel som afstemningen i forhold til eIndkomst. Ved at indlæse en fil fra Feriepengeinfo direkte i lønsystemet får du hurtigt og nemt overblik over eventuelle afvigelser mellem tallene i dit eget system og tallene hos Feriepengeinfo.

Muligheden for at uploade filer til lønsystemet til brug for afstemning er blot en af mange funktioner i LessorLøn, der kendetegner systemet, og som gør det til en fleksibel, brugervenlig og ikke mindst professionel lønløsning. 

Læs mere om LessorLøn, og om hvordan du får mere lønfornøjelse.

Emner:

Lønadministration

Relaterede artikler