Lessor Payroll til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central

Få glæde af et lønsystem specielt udviklet specielt til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central on-premises

Udnyt Microsoft Dynamics til fulde og brug Lessor Payroll til lønudbetalingerne i din virksomhed.

Hvis du synes, at lønbehandlingen er forbundet med ineffektive processer, så ligger løsningen lige for, når du har NAV eller 365 Business Central ved hånden.

Når du bruger Lessor Payroll til NAV eller 365 Business Central, udnytter du de data, du allerede har om dine medarbejdere, og som er vigtige i forhold til lønarbejdet.

Afhængigt af hvad du bruger systemet til i virksomheden, kan det række langt videre end det. Du kan for eksempel også udnytte oplysninger som timeregistreringer og kørsel.

Dine fordele med Lessor Payroll til NAV og 365 Business Central on-premises

  • Automatisk finanskontering
  • Datostyrede registreringer
  • Avanceret prøveberegning

 

  • Integration med andre moduler
  • Løbende udvikling og support
  • Mulighed for RapidStart

 

"Integrationen med Microsoft Dynamics har den fordel, at funktionaliteten i modulerne ligner hinanden. Det gør det nemt og ligetil at køre løn."

Lisbeth Danvad, regnskabsmedarbejder Experimentarium

Integrationer

Med Lessors produktserie til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central on-premises får din virksomhed en samlet pakke af systemer til lønudbetaling, tidsregistrering og personaleadministration. Serien er fuldt integreret i Microsoft Dynamics og dermed også til sags- og ressourcemodulerne. Ud over at de tre moduler til løn, tid og HR naturligvis er indbyrdes integrerede, taler lønmodulet også sammen med både Lessor-Portalen og Lessor-Workforce.

Integration på flere niveauer

Som integreret system i Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central on-premises kan lønsystemet udveksle løndata direkte med sags- og ressourcemodulerne. Det sikrer en let og smidig arbejdsgang, og du skal ikke taste de samme data flere steder.

Med den indbyrdes integration mellem løn-, tidsregistrerings- og HR-modulet opnås en lang række fordele. Tids- og fraværsregistreringerne kan indlæses direkte i lønmodulet, og fælles stamdata skal kun vedligeholdes i ét system. På den måde sparer du tid og slipper for manuelle tastefejl.

Kombinerer du Lessor Payroll med Lessors portalløsning eller vagtplansystem, kan medarbejdernes registreringer, for eksempel timer og fravær, importeres direkte til lønmodulet og nemt bogføres i en lønkørsel. Hele processen bliver 100 % elektronisk!

Kombiner Lessor Payroll med Lessor-Portalen og opnå endnu større fordele!

Læs mere om Lessor-Portalen

Altid korrekt løn

Lessor Payroll giver dig mulighed for at lave et ubegrænset antal prøveberegninger og få vist resultatet af lønkørslen og finanskonteringen, før lønnen bogføres og udbetales til medarbejderne. Med prøveberegningen har du med andre ord sikkerhed for, at du altid udbetaler den korrekte løn.

Lessor Payroll åbner mulighed for datostyring af registreringer - og dermed sikkerhed for, at ændringer bliver gennemført.

Hvad siger andre om Lessor Payroll

Find andre løsninger, der er integreret med Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central on-premises

Læs om Lessor Time & Attendance

Lessor Time & Attendance til Microsoft Dynamics

Læs om Lessor Human Resources

Lessor Human Resources til Microsoft Dynamics

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om dine muligheder med lønsystemet Lessor Payroll til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central on-premises? Så indtast dit navn og din e-mailadresse, og vi sender dig yderligere produktdetaljer.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service og informere om andre spændende nyheder og tiltag. Få mere at vide i Lessors persondatapolitik.

Få flere informationer

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede