Integration med stor synergieffekt

Med både et vagtplansystem og et lønsystem fra Lessor har Skallerup Seaside Resort opnået en markant synergieffekt, som kommer både afdelingslederne, lønbogholderne og medarbejderne til gode.

Birgitte Holt Larsen, som er økonomiassistent hos Skallerup Seaside Resort, trækker hver måned data fra vagtplansystemet til lønsystemet. Oplysningerne fra vagtplanen danner grundlag for lønberegningen og fungerer i det hele taget som virksomhedens kilde.

Vagtplanløsningen fra Lessor er en kæmpe hjælp for hele vores virksomhed,” fortæller økonomichef Jens Houen Sørensen og uddyber: ”For os i økonomiafdelingen er det væsentligt at få de korrekte data, når vi skal køre løn, og for vores kolleger i de andre afdelinger spiller systemet en rolle, der er mindst lige så stor – både i forhold til vagtplanlægning og tidsregistrering. Vagtplansystemet er med andre ord blevet en helt naturlig del af vores virksomhed.”

Skallerup Seaside Resort har cirka 125 medarbejdere, hvoraf en stor del har skiftende arbejdstider i resortets forskellige afdelinger som for eksempel restaurant og svømmehal. For at kunne håndtere vagtplaner og tidsregistrering nemt og fleksibelt valgte virksomheden at anskaffe vagtplanløsningen fra Lessor. Valget af nyt lønsystem faldt herefter naturligt på Lessor Payroll til Microsoft Dynamics NAV, som let og effektivt kan integreres med vagtplansystemet.

Automatisk udveksling af data sparer tid og minimerer fejl

I vagtplansystemet kan medarbejderne selv vedligeholde deres oplysninger som for eksempel adresse og kontonummer – og integrationen til Lessor Payroll betyder, at oplysningerne automatisk opdateres i lønsystemet. Det ser Birgitte Holt Larsen som en stor fordel: ”Tidligere skulle medarbejderne huske at fortælle mig, at de havde fået nyt kontonummer. Nu kan de rette det direkte i vagtplansystemet, og så behøver hverken de eller jeg gøre mere.”

Skallerup Seaside Resort er også meget tilfreds med supporten hos Lessor. ”Når der er noget, vi har behov for hjælp til, skriver vi blot en e-mail og får altid hurtigt svar. Det fungerer absolut glimrende,” fortæller Jens Houen Sørensen.

Effektiv vagtplanlægning

En af de mange smarte funktioner i vagtplansystemet er, at man kan lave en vagtplan med et antal åbne vagter og bede medarbejderne om selv at melde ind på de vagter, de gerne vil have – og som matcher deres kompetencer. Er der to medarbejdere, der melder ind på den samme vagt, er det op til den enkelte leder at afgøre, hvem der får den.

”Den funktion sætter vi stor pris på,” fortæller Jens Houen Sørensen og fortsætter: ”Systemet sparer virkelig tid for vores afdelingsledere. Ofte er der et antal medarbejdere, der kører med de samme vagter uge efter uge, og afdelingslederen kan nemt genbruge en vagtplan. Det er utroligt let at have med at gøre – også for medarbejderne.”

Konstruktivt implementeringsforløb af lønsystemet

Skallerup Seaside Resort valgte at få implementeret Lessor Payroll som et RapidStart-forløb. RapidStart giver mulighed for hurtigt, nemt og til en fast pris at komme i gang med Lessor Payroll og foregår ved, at en Lessor-konsulent ved en række sessioner kobler sig op via fjernadgang og hjælper kunden godt i gang med opsætning og brug af løsningen.

”RapidStart var en meget positiv oplevelse,” fortæller Birgitte Holt Larsen, og Jens Houen Sørensen uddyber: ”Vi følte os i gode hænder hele vejen igennem og fik et rigtig godt fundament for vores brug af systemet. Vi var ikke et øjeblik i tvivl om, at vi ville blive klar med første løn til tiden. Et lønsystem skal jo køre efter bogen fra dag et!”

Læs mere om Payroll til Microsoft Dynamics NAV

"Vagtplansystemet er en stor lettelse – og med Lessor Payroll til Microsoft Dynamics NAV oveni har vi nu fået den fulde synergi. De to systemer supplerer hinanden rigtigt godt."

Jens Houen Sørensen, økonomichef Skallerup Seaside Resort

BAGGRUND

Skallerup Seaside Resort er kendt for afslappet familieferie i yderste klitrække ved Vesterhavet, men tilbyder også perfekte rammer til større grupper som virksomheder, foreninger og organisationer. Her findes udfordringer og muligheder for alle, uanset om ønsket er fysiske aktiviteter, kreative opgaver eller ro og velvære.