En løsning med frihed og fleksibilitet

Med Lessor Payroll til Microsoft Dynamics NAV har Experimentarium fået præcis den lønløsning, som virksomheden havde behov for, for at opnå frihed og fleksibilitet i bogføringen.

Hos Experimentarium er kontrol over lønadministrationen en absolut nødvendighed. Lisbeth Danvad, som er regnskabsmedarbejder i virksomheden, vil selv kunne bestemme, hvornår hun kan bogføre lønnen. 

Efter implementeringen af Lessor Payroll til Microsoft Dynamics NAV er det ønske mere end opfyldt. 

Experimentarium udbetaler hver måned løn til 45 fastansatte og omkring 55 piloter, der formidler udstillingen for de besøgende.

Bogføringen af lønnen er en integreret del af hele virksomhedssystemet, som er Microsoft Dynamics NAV. 

Hjælp ved nærmeste telefon

Som daglig bruger er det vigtigt altid at være sikker på, at leverandøren kan løse de forskellige problemstillinger, der opstår. Lessors supportkonsulenter har stor kompetence og bred erfaring på tværs af brancher. De kender systemet og problemstillingerne.

Lisbeth Danvad fortæller:

”Jeg er meget tilfreds med supporten. Her kan jeg altid få hjælp. Og selvom systemet er meget nemt at opdatere, har vi også valgt at benytte os af Lessors tilbud om konsulentassistance i forbindelse med opdateringer.”

 

En fuldt integreret løsning

Lessor Payroll kan integreres med de øvrige moduler til Microsoft Dynamics NAV. Det giver virksomheden en meget høj frihedsgrad, at alle moduler taler samme sprog.

Lisbeth Danvad forklarer:

”Det er utroligt vigtigt, at bogføringen af lønnen er en integreret del af hele vores virksomhedssystem, som er Microsoft Dynamics NAV, og at lønkørslen med det samme ligger i finanskladden og er klar til bogføring. Det sparer en hel del tid. Integrationen har jo også den fordel, at funktionaliteten i modulerne ligner hinanden, så jeg er helt hjemme i brugen af lønsystemet. Det gør nemt og ligetil at køre løn.”

Minimering af fejlrisici med prøveberegning

Med prøveberegningen kan Lisbeth Danvad se, hvordan lønnen ser ud, inden hun bogfører den og udbetaler pengene til medarbejderen. Hun kan vælge prøveberegningen fra alle registreringsvinduer og behøver ikke skifte vindue.

”Jeg benytter altid prøveberegning, hvis jeg skal oprette en ny medarbejder eller afdeling. Prøveberegningen viser med det samme, om der er en difference – og så er det både enkelt og sjovt at finde frem til fejlen. Det er en rigtig god funktion. Samtidig er det utroligt let at gå tilbage og finde historikken,” fortæller Lisbeth Danvad.

Læs mere om Lessor Payroll til Microsoft Dynamics NAV

"Det er et utroligt fleksibelt og smidigt system. Jeg kan lave ændringer lige frem til bankoverførsel, så jeg bestemmer selv, hvornår jeg vil køre lønnen. Jeg har været begejstret for Lessor Payroll lige fra starten."

Lisbeth Danvad, regnskabsmedarbejder og ansvarlig for lønfunktionen Experimentarium

BAGGRUND

Experimentarium er hele Danmarks science center, som siden 1991 har udforsket verden gennem naturvidenskab og teknologi sammen med millioner af nysgerrige børn og voksne. Experimentariums udstillingsbyggere er specialister i at formidle videnskab til videbegærlige i alle aldre.