En integreret lønløsning med mærkbare fordele

Med et stort antal løsarbejdere og et behov for at køre løn flere gange om måneden er Lessor Payroll et absolut uundværligt værktøj for lønadministrationen i Fredericia Shipping. Kravet om en fleksibel og brugervenlig løsning med vidtrækkende standardfunktionalitet og integration til Microsoft Dynamics NAV er mere end opfyldt med Lessor Payroll.

For Birgit Ebbesen, som er lønbogholder, er det vigtigt, at de daglige rutiner kører problemfrit – og det gør de med Lessor Payroll.

”For eksempel er det nemt at indberette til FerieKonto og ACF, og afstemningen til finanskonteringen fungerer upåklageligt,” fremhæver hun.

Birgit Ebbesen oplever desuden, at det er enkelt og hurtigt at oprette nye medarbejdere i lønsystemet. ”Og det skal det jo også gerne være med vores mange løsarbejdere.”

 

Fredericia Shipping beskæftiger fast omkring 40 timelønnede, 20 funktionærer og 100 løsarbejdere. Lønnen kommer til udbetaling med Lessor Payroll til Microsoft Dynamics NAV.

Godt samarbejde med partneren

Som NAV-kunde er Fredericia Shipping tilknyttet NAV-partneren CGI. Det betyder, at CGI assisterer ved opdateringer af systemet, og at Fredericia Shipping kan kontakte CGI og få support ved behov. ”Det er en god tryghed at have, og samarbejdet fungerer rigtigt fint. Det er rart at have en fast kontaktperson, som kender os, og som samtidig er dygtig,” fortæller Susanne Gade, som er leder af regnskabsafdelingen.

Verdensmester i løn

”Da vi stod og skulle vælge et nyt lønsystem, var det vigtigt for os at finde en stabil leverandør,” forklarer Susanne Gade og tilføjer: ”Og vi vidste i forvejen, at Lessor er verdensmester i løn, hvilket gjorde valget oplagt.”

Et andet vigtigt parameter for valget af Lessor Payroll var, at systemet er en standardløsning. ”For os betyder det, at vi ikke selv skal tænke på vedligehold i forhold til for eksempel nye lovkrav, og så meget standard som muligt er en stor fordel, når det drejer sig om opdateringer og support,” siger Susanne Gade.

Fredericia Shipping startede med en forholdsvis kort testperiode op til den første lønkørsel. ”Vi valgte at oprette alle data i systemet selv, og det betød, at vi fik en ret god føling med systemet med det samme,” fortæller Birgit Ebbesen og uddyber: ”Vi er en meget datatung virksomhed, hvad løn angår, og vi oplever til fulde, at Lessor Payroll imødekommer vores behov.”

Stærke rapporteringsmuligheder

Susanne Gade sætter stor pris på rapporteringsmulighederne i Lessor Payroll. ”Vi har simpelthen fået så meget statistik, som vi ikke har haft før,” forklarer hun. ”Hver måned leverer vi en fraværsliste til direktionen, og hvis vores chef pludselig kommer og har brug for nogle tal, kan vi nemt og hurtigt trække dem ud til ham.”

Nemt og intuitivt

Både Birgit Ebbesen og Susanne Gade oplever, at hverdagen er blevet meget nemmere med Lessor Payroll. ”Vi kører faktisk løn for flere medarbejdere nu end for to år siden, men vi bruger ikke mere tid på det,” konstaterer Susanne Gade. Samtidig kan Birgit Ebbesen holde ferie uden bekymringer om, hvorvidt lønnen nu også kører som den skal. ”Min ferieafløser sidder ikke med løn til daglig, men hvis jeg er fraværende, kan hun tage over uden problemer. Det siger noget om, hvor nemt og intuitivt systemet er.”

Integrereret i dagligdagen

”Med Lessor Payroll har vi fået et lønsystem, der er så godt integreret, at man som bruger slet ikke bemærker, hvad der er lønsystem, og hvad der er økonomisystem. Det gør, at det daglige arbejde kører gnidningsfrit,” fastslår Susanne Gade. Samtidig er det alfa og omega for Fredericia Shipping, at lønnen kan samkøre med sagsmodulet i Microsoft Dynamics NAV – og det sikrer integrationen.

 

Læs mere om Lessor Payroll

"I Lessor Payroll går alting bare hurtigt. Og så er udtræksmulighederne til Excel guld værd. Jeg kan lynhurtigt finde eventuelle fejl og få dem rettet med det samme."

Birgit Ebbesen, lønbogholder Fredericia Shipping A/S

BAGGRUND

Fredericia Shipping blev grundlagt i 1973. I dag er virksomheden en betydelig logistik-, agentur- og terminaloperatør med hovedkvarter på havnen i Fredericia. Virksomheden opererer inden for seks forretningsområder; shipping, stål, container, massegods, logistik og terminalservice. Siden starten har det været virksomhedens mål at skabe partnerskaber med kunderne på baggrund af gensidig respekt.