Erfaren og ambitiøs Transformation Manager

Vil du være med til at skabe rammerne for, at en af Danmarks førende udbydere af softwareløsninger inden for løn, HR og vagtplanlægning kan videreudvikle sig og vækste? Brænder du for at skabe endnu bedre resultater via agile metoder, så som Kanban, Scrum og DevOps? Så søg jobbet som Transformation Manager hos Lessor.

Lessor er en markedsledende virksomhed i vækst, og vi søger derfor en dedikeret og ambitiøs person til rollen som Transformation Manager. Du vil i tæt samarbejde med de forskellige dele af organisationen være med til at udvikle og optimere Lessors agile udviklingsprocesser, arbejdsmetoder, værktøjer samt målinger af udbyttet og med kvalitet som gennemgående faktor. Resultaterne skal sikre, at Lessor fortsat kan være førende inden for softwareløsninger til løn, tid- og vagtplanlægning samt HR-administration til mindre, mellemstore og store virksomheder i og uden for Danmark.

Om jobbet

I rollen som Transformation Manager bliver du en vigtig del af Lessors Business Development & Excellence-team, som i dag består af 5 dedikerede og målrettede kolleger. Vi er i fuld gang med at skalere og videreudvikle vores forretning og produktportefølje, så du kommer til Lessor på et tidspunkt, som i høj grad er præget af udvikling og bevægelse. Du vil referere til vores direktør for Business Development & Excellence, og du bliver en vigtig brik i at afdække og optimere vores processer samt metoder og måleværktøjer.

En væsentlig opgave vil være at fungere som Center of Excellence omkring Lessors nye agile model, der omfatter vores produkt- og softwareudvikling og dermed den samlede udvikling og vedligeholdelse af vores softwareprodukter. Det er således væsentligt at få indsigt i og overblik over processer og arbejdsmetoder på tværs af Lessors værdikæder.

Du vil fungere som en central samarbejdspartner og Agile Coach for organisationen, herunder Communities of Practice, Community Leaders, teams, forretningsområder og stabsfunktioner. Din primære opgave vil være implementering af nye og optimering af eksisterende processer (ceremonier, backlog management, portfolio management osv.) kombineret med rapportering af status, fremdrift på Lessors udvikling og vedligehold af produkter og services.

Dine ansvarsområder

 • Du får en central rolle i at fastlægge, rådgive om og implementere Lessors nye agile Reference Model baseret på stabile grupper og med 2-ugers sprints og kvartalsvis planlægning
 • Sikre at Lessor bliver en endnu mere effektiv softwareudviklingsorganisation med fokus på kundernes behov via opfølgning på implementeringen samt gennemførelse af kontinuerlige forbedringer
 • Fokus på procesanalyse og monitorering som grundlag for at rådgive om optimering af virksomhedens værdikæder og fjerne forhindringer
 • Etablere gennemsigtighed med fremdriften via ansvar for Lessors agile Reference Model metrikker og tilhørende data-setup samt løbende rapportering og monitorering
 • Dokumentation af fastlagte processer og træning i disse, når det er relevant

Din profil

Vi forestiller os, at du

 • har solid erfaring med implementering og forbedring af agile udviklingsmetoder på program- og gerne porteføljeniveau samt måling af effektivitet og kvalitet - fx fra et job som Agile Coach
 • har ledet større organisationsforandringer og kan sparre med alle lederne på tværs af organisationen i forhold til forandringsledelse
 • har praktisk erfaring med procesanalyse og -metoder via arbejde som intern eller ekstern transformation manager/sparringspartner/konsulent
 • forstår og kan balancere mellem en stærk metodeviden og en praktisk implementering
 • har erfaring med monitorering af processer og metoder/værktøjer til løbende opfølgning
 • sikkert har erfaring med værktøjerne Jira & Confluence

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse eller en uddannelse inden for fagområderne kombineret med praktisk erfaring i +5 år.

Jobbet som Transformation Manager er en fuldtidsstilling, og du har mulighed for at arbejde i vores dejlige lokaler i Allerød, nord for København, kombineret med hjemmearbejde.

Ønsket startdato: 01.11.2021.

Fortæl os gerne i din ansøgning, hvorfor du brænder for at blive Lessors nye Transformation Manager og lad os vise dig, at udvikling af processer og metoder hos Lessor er både spændende og udfordrende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Finn Staal på tlf. 42822180 eller på mail fins@lessor.dk.

SØG JOBBET

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Danmark, og i dag bruger flere end 65.000 virksomheder vores systemer - herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontor i Vejle. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group mere end 180 medarbejdere.