København, 4. januar 2021

Lessor Group ekspanderer yderligere i Europa med opkøb af danske Emply

Med opkøbet af den hurtigt voksende leverandør af hostede HR-løsninger, Emply, styrker Lessor Group sit udbud af HR-løsninger, realisering af en integreret suite til løn- og personaleadministration og den internationale vækst.

Lessor Group, som tilbage i 2018 blev opkøbt af amerikanske Paychex, Inc., har i dag annonceret opkøbet af danske Emply. Emply er en mindre – men hurtigt voksende og meget rentabel softwarevirksomhed, som udvikler en fuld suite af HR SaaS-løsninger inden for HR Management, rekruttering, onboarding og kompetenceudvikling. Emply er førende inden for HR-løsninger i Danmark og Benelux og har desuden kunder i 30 lande verden over. 

Lessor Group, som er markedsledende leverandør af software inden for løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning, vil sammen med Emply udvide HR-tilbuddet i den samlede europæiske produktsuite signifikant. Opkøbet af Emply sætter fart på væksten samtidig med, at det giver adgang til nye europæiske markeder uden for Danmark, Tyskland og Norden - som fx Benelux-landene. 

Netop kombinationen af Emplys løsninger inden for HR og virksomhedens adgang til nye markeder i Europa er vigtige elementer i den fremtidige vækststrategi for Lessor og Paychex Europe, siger Henrik Møller, administrerende direktør for Lessor Group: 

”Vi ser et klart match mellem kundesegmenter, -karakteristika og -størrelse på Emply- og Lessor-kunder. Vores lønkunder på hovedmarkederne i Danmark og Tyskland har udtrykt et behov for avancerede, cloud-baserede HR-løsninger, og med Emplys produktkatalog inden for HR Management, rekruttering, onboarding og kompetencestyring udvider vi nu vores samlede tilbud betydeligt. Dybden af ​​Emplys løsninger sammenholdt med deres tilstedeværelse på flere europæiske markeder vil være en vækstmotor for vores europæiske forretning.”  

Grundlægger og administrerende direktør hos Emply, Gert Abildskov, deler Henrik Møllers vision omkring værdien af ​​den udvidede HR-produktportefølje og potentialet for fremtidig vækst i Europa: 

”Vi glæder os til at samarbejde om nye vækstmuligheder med Paychex og Lessor. Emply har oplevet en betydelig vækst gennem årene, og vores platform dækker de HR-funktioner, som de fleste virksomheder har behov for. Vores kunder vil nu kunne drage fordel af Lessors stærke ekspertise inden for lønfeltet, og denne ekspertise kombineret med Emplys robuste HR-teknologifunktioner vil være en stærk løsning, der fremmer væksten.” 

Både Lessor og Emply har hovedkontor i Danmark, og fortsætter arbejdet på deres respektive lokationer efter opkøbet. De yderligere vilkår for opkøbet vil ikke blive offentliggjort. 

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed, som har eksisteret siden 1972. Vi er specialiseret i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger mere end 65.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn. 
Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder. 
Lessor Groups hovedkontor ligger i Allerød, og derudover har vi kontorer i Vejle og Ratingen i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben 180 medarbejdere. Lessor Group blev opkøbt af Paychex, Inc i 2018.  

Lær mere om Lessor Group på www.lessor.dk

Om Emply

Emply er en førende leverandør af cloud-baseret HR-software til små, mellemstore og store virksomhed, der ønsker at strømline deres HR-processer. Emply blev grundlagt i 2010 med og under mantraet ”simplify the complicated” tilbyder Emply en moderne og intuitiv HR-platform, der håndterer medarbejderens rejse fra rekruttering til off-boarding. Med mere end 800.000 daglige brugere i mere end 30 lande har Emply cementeret sig som en førende og innovativ HR-systemudbyder blandt organisationer, der har brug for en altomfattende løsning, dedikeret personlig support og brancheførende sikkerhedsteknologi.

Læs mere om Emply på www.emply.com

Om Paychex

Paychex, Inc. (NASDAQ: PAYX) er en førende udbyder af integrerede løsninger til løn, HR, pension og forsikringsydelser. Ved at kombinere sin innovative software-as-a-service teknologi med dedikeret, personlig service gør Paychex’ ydelser ledere i små og mellemstore virksomheder i stand til at fokusere på vækst og ledelse af deres forretning. Paychex har mere end 45 års brancheekspertise og servicerer (pr. 31. maj 2020) mere end 680.000 lønklienter på mere end 100 placeringer i USA og Europa og håndterer lønudbetaling til hver 12. ansatte i den private sektor i USA.

Læs mere på paychex.com og følg Paychex på Twitter og LinkedIn.

Pressekontakt

For yderligere kommentarer kontakt venligst 

Henrik Møller, CEO, Lessor Group, hm@lessor.dk eller telefon 21672118

Gert Abildskov, Executive Director, Emply, ga@emply.com eller telefon 60191964

Pressebilleder

                                     

Gert Abildskov (tv.) og Henrik Møller (th.)
Hent pressebillede

Gert Abildskov, Executive Director, Emply
Hent pressebillede

Henrik Møller, CEO, Lessor Group
Hent presssebillede