08-08-19

Supportkonsulent til Danløn

Mere end 50.000 virksomheder bruger Danløn til at lave løn til deres medarbejdere. I Danløn Support hjælper vi vores kunder i forbindelse med udarbejdelse af løn. Vi vil være hurtige, effektive og professionelle i vores dialog med vores kunder, så de oplever, at det er nemt og billigt at lave løn med Danløn. Vi er i stigende vækst og derfor søger vi endnu en Supportkonsulent, som kan hjælpe resten af teamet med at give vores kunder en fortsat god kundeoplevelse hos Danløn.

Om jobbet

Som Supportkonsulent bliver din hovedopgave at levere fantastisk kundeservice og rådgivning pr. telefon og supportforum. Herudover vil du også blive involveret i undervisning og afholdelse af kundekurser samt udarbejdelse af undervisningsmaterialer og hjælpevideoer til vores kunder.

 

Om dig

For at få succes i dette job, forventer vi, at du:

  • har lønerfaring og lønviden
  • har minimum 2 års erfaring med kundeservice
  • har kørekort og gerne kurser indenfor de forskellige faser i kommunikation/samtale.

Hvis du har erfaring med kundeservice via flere kanaler (chat, mail, robot, sociale medier) er dette et plus. Det er ligeledes et plus, hvis du har erfaring med projektdeltagelse/projektledelse, men det er ikke et krav.

Som person holder du af kontakten med andre mennesker, og du er energisk og motiveret af at yde den gode service.

Du tænker selvstændigt og udfordrer gerne de eksisterende processer for at opnå en endnu bedre kundeoplevelse.

Du er ambitiøs og ønsker at gå den ekstra mil for kunderne.

 

Om os

Du kommer til Danløn på et meget spændende tidspunkt. Vi vokser, og der sker mange spændende udviklingstiltag i virksomheden. Service- og supportområdet er i særdeleshed også i udvikling – og den udvikling kan du være med til at præge netop nu. Du får masser af dygtige, venlige og hjælpsomme kollegaer i et godt arbejdsmiljø.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så skriv til Supportchef, Marie Young på mary@lessor.dk.

Vi afholder samtaler løbende, så skynd dig at sende os din ansøgning, hvis du mener, at dette kunne være et job for dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Søg jobbet

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger mere end 50.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og Ratingen i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben 130 medarbejdere.