LessorLøn

Mere lønfornøjelse med LessorLøn

LessorLøn er et webbaseret lønsystem, der kan udføre stort set alle typer lønberegninger. Designet er brugervenligt, intuitivt og giver dig overblik. Komplet datostyring, automatiseret ferieadministration og omfattende korrektur- og prøveberegningsmuligheder er bare nogle af de funktioner, der understøtter løsningen. 

Systemets funktionalitet giver dig frihed til at lave løn, når du har lyst, tryghed for, at beregningsgrundlaget er i orden, da opdateringer og vedligeholdelse af data sker automatisk, og dermed sikkerhed for, at du kan udbetale den rette løn til rette tid - en lønbogholders vigtigste opgave.

Kort sagt: Med LessorLøn får du mere lønfornøjelse - til glæde for dine medarbejdere og til glæde for dig.

Lønfornøjelse med LessorLøn er

 

  • frihed til at lave løn når som helst
  • tryghed for at data er sikrede og opdaterede
  • sikkerhed for korrekt og rettidig lønudbetaling


Se hvordan Allan har fået mere lønfornøjelse med LessorLøn i filmen.

 

 

Implementering

Når LessorLøn skal implementeres, vil det enten være en af vores partnere, som du selv vælger, der løser opgaven, eller Lessors team af implementeringskonsulenter. Du fortæller, hvad du har brug for. Herefter sættes lønsystemet op, så det nøjagtigt matcher jeres behov.

Inden testfasen godkender du opsætningen, hvorefter du frit kan afprøve hele systemet. Er der behov for ændringer, vil de selvfølgelig blive implementeret.

Sådan sikrer vi os, at alt fungerer både korrekt og så effektivt som muligt, inden du skal køre din første løn i LessorLøn.

Du kan forvente at køre løn i dit nye lønsystem allerede tre måneder efter opstart af projektet.

LÆS MERE OM IMPLEMENTERING

Integrationer

Du kan integrere LessorLøn med en lang række ERP-systemer, blandt andet Microsoft Dynamics, som sender og henter data fra lønsystemet og på den måde sikrer fuld overensstemmelse mellem kontoplaner, dimensioner og regnskaber.

Ud over at LessorLøn kan integrere til dit ERP-system, kan det også tale sammen med både Lessors vagtplansystem og HR-system, Emply, der begge leverer datagrundlag til lønbehandlingen.

Det betyder et væsentligt reduceret tidsforbrug og en langt mindre risiko for fejl.

 

INTEGRATIONER TIL LESSORLØN

Uddannelse

Når du og din virksomhed har valgt LessorLøn, får du som en del af implementeringsprocessen undervisning i LessorLøn.

Grundkurset i LessorLøn giver dig en grundlæggende forståelse for lønsystemet.

Ønsker du endnu mere viden om funktionerne i systemet, kan du tage et eller flere af de digitale specialkurser, som også er udarbejdet for LessorLøn. Det kunne for eksempel være om brugen af rapporter, finanskontering eller pensionshåndtering - alle med fokus på, hvordan du optimerer lønarbejdet.

Alle kurserne om LessorLøn finder du på Lønskolen.

KURSER I LESSORLØN

Vil du også ha' mere lønfornøjelse?

Vil du vide mere om LessorLøn og finde ud af, hvordan du får endnu mere lønfornøjelse i hverdagen?

Så udfyld blot formularen, og vi kontakter dig inden for et par dage. Ønsker du en demo af systemet, er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med to-faktor-godkendelse er dine data sikre i LessorLøn

Sikkerhed i LessorLøn