Supportkonsulent til LessorLøn

Vil du være en del af et softwarehus i vækst og samtidig få muligheden for at præge en spændende udvikling? Lessor har brug for en erfaren konsulent med erfaring inden for support af lønsystemer. Her får du mulighed for at bidrage til den fortsatte vækst, som vi oplever netop nu.

Vi har travlt hos Lessor. Med et af markedets stærkeste lønsystemer, LessorLøn, oplever vi en stor efterspørgsel efter vores løsninger. Derfor søger vi nu dig, der har viden om løn og erfaring med drift og support af lønsystemer.

Support, undervisning og rådgivning i LessorLøn

Du bliver en del af et team med fast base i Allerød, der består af kolleger med forskellige kompetencer og erfaringsniveauer. Her har du mulighed for at sparre med teamet om dine udfordringer og samtidig videreformidle din egen viden.

Som kundens rådgiver trækker du på din erfaring inden for lønområdet. Du sikrer, at LessorLøn med udgangspunkt i kundens behov bliver udnyttet optimalt. LessorLøn er et komplekst system, og derfor er det vigtigt, at du kan gøre det svære forståeligt for brugerne af systemet.

Som supportkonsulent og ekspert i LessorLøn og via din løbende dialog med kunderne har du en unik viden om, hvor der er mulighed for at forbedre og optimere systemet. Derfor bidrager du også til nyudvikling blandt andet via test og dokumentation.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Du har erfaring med drift og support af lønsystemer - enten fra den private eller den offentlige sektor. Derudover har du viden om løn og de tilknyttede love og overenskomster. I din rolle som konsulent er det samtidig vigtigt, at du:

  • er en aktiv del af dit nye team; det er naturligt for dig at bidrage med dine kompetencer og være med til at tage ansvar for de opgaver, der skal løses
  • evner at sætte dig ind i kundernes behov
  • motiveres af samarbejdet med kunderne og hjælper dem med at få det optimale ud af deres lønsystem
  • er detaljeorienteret og sætter en ære i at yde service af høj kvalitet
  • har gode analyse- og struktureringsevner

Erfaring med Lessor5/LessorLøn vil være en fordel, men ikke et krav.

Lessor tilbyder dig

  • en attraktiv stilling i et softwarehus i vækst, hvor du har mulighed for at udvikle dig menneskeligt og fagligt
  • mulighed for på sigt at indgå helt eller delvist i implementeringsteamet, hvor du vil stå for opsætningen af LessorLøn hos vores kunder
  • et internationalt arbejdsmiljø med et højt professionelt niveau og masser af faglig sparring
  • attraktiv løn og pensionsordning
  • god kantineordning

Rekrutteringen håndteres af Bloom. Du kan kontakte Robert Krogh Steffensen på telefon 5362 9300 eller rks@bloom.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Søg jobbet

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger flere end 65.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group mere end 180 medarbejdere.