Kommunikationsstærk studentermedhjælper med kreativ pen og flair for digitale medier

Brænder du for at opsøge og formidle den gode historie og skrive vedkommende tekster til vores intranet og websites? Er du en haj til at skrive dansk? Har du erfaringer med kommunikation i digitale kanaler, herunder websites, blog og sociale medier? Så er det dig, vi søger, til en spændende studentermedhjælperstilling til intern og ekstern kommunikation med plads til kreativitet.

Lessor er en spændende international virksomhed i vækst, og vi rekrutterer løbende dygtige kandidater. Her kommer du ind i billedet. Du får ansvaret for at hjælpe HR og Marketing med at styrke virksomhedens Employer Brand, primært på SoMe og vores website. Du sørger for at vedligeholde vores aktuelle ledige stillinger på website, intranet og SoMe og bidrager til at opsøge, formidle og vedligeholde de mange gode historier, som er med til at opbygge vores Employer Brand.

Lidt om dig

  • Du er studerende inden for sprog, kommunikation, journalistik eller tilsvarende, gerne min. på BA-niveau
  • Du elsker at skrive og kan gå journalistisk til værks, herunder interviewe, strukturere indhold, finde den gode vinkel og tilpasse tone of voice
  • Du er udadvendt og god til at opbygge relationer
  • Du har styr på dansk grammatik og tegnsætning
  • Du er struktureret og god til at overholde deadlines
  • Du har kendskab til tekstopsætning og -redigering på digitale medier, herunder sociale medier
  • Du taler og skriver engelsk

Har du erfaring med Employer Branding eller PR vil det være en fordel, men ikke et krav.

Arbejdstiden er fleksibel med opgaver til 15-20 timer om ugen efter dine ønsker, eksamensperioder m.m. Du får en fast plads i vores Marketing-afdeling på vores hovedkontor i Allerød. Her sidder vi i store, moderne lokaler og får hver dag lækker hjemmelavet frokostbuffet, god kaffe og vi har mange sociale arrangementer. Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra noget af tiden.

Lyder det som noget for dig?

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Vi holder derfor løbende samtaler, og du må derfor gerne sende din ansøgning med CV hurtigst muligt. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte HR Manager, Karina Astrup på kara@lessor.dk eller telefon 3125 8025.

SØG JOBBET SOM STUDENTERMEDHJÆLPER

LESSOR OG CORONAEN

Coronaen har gjort det svært for os at være sammen, og følingen med den enkelte medarbejder kan let gå tabt.

Hos Lessor lægger vi derfor et stort arbejde i løbende at spørge ind til medarbejdernes trivsel og forsøger at løse problemstillinger som følge af hjemmearbejde. Samtidig har vi i samarbejde med vores personaleforening afholdt virtuelle arrangementer af social karakter for at skabe fælles oplevelser og opretholde det kollegiale fællesskab.

Vores kultur og værdier

For os er det afgørende, at du trives og motiveres som medarbejder og menneske, og at dit arbejdsliv og dit privatliv er i harmoni. Ud over muligheden for hjemmearbejde tilbyder vi blandt andet kurser og medarbejdersamtaler med det formål at skabe trivsel og udvikling.

Vi sætter en dyd i at vidensdele på tværs af organisationen, da det er vigtigt for os at sikre, at alle medarbejdere kender strategien og målet og er bevidst om deres egen rolle og eget bidrag til virksomhedens succes.

Hos Lessor er der altid plads til humor og uformel snak. For vi ved, at en god snak i lounge-området eller over en friskbrygget kop kaffe kan være lige så inspirerende og udbytterig som et traditionelt møde. "Og så har vi et stærkt sammenhold og fælles lyst til at lykkedes. Derfor sætter vi altid barren højt," tilføjer Lene Levring Schytter, som er Product Owner i LessorLøn-teamet, da hun bliver spurgt til, hvad der kendetegner kulturen hos Lessor. 

Vores virksomhed er baseret på seks værdier; integritet, partnerskab, ansvarlighed, respekt, innovation og service, som vi arbejder aktivt med i dagligdagen.

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger flere end 65.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +180 medarbejdere.