Erfaren digital contentspecialist

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger mere end 60.000 virksomheder vores systemer. Danløn er en del af Lessor Group, og er et af Danmarks førende lønsystemer til SMB-markedet, og vi søger en erfaren contentspecialist til marketingafdelingen, som kan bidrage med at udvikle og styrke Danløn.

Dine opgaver:

  •  At tilrettelægge og producere content til website, nyhedsbreve og sociale medier
  •  At bidrage til idéudvikling og planlægning af indhold
  •  At sikre gennemgående og konsistent tone of voice
  • Søgemaskineoptimering i samarbejde med SEO-specialist og team af onlineredaktører

Vi leder efter en kreativ profil, der er dygtig til at skrive og formidle stof inden for et komplekst stofområde, der kan motivere og engagere kunder og potentielle kunder.

 Det er vigtigt, at du har mod på at sætte dig ind i regler og love på lønområdet, og at du er i stand til at formidle disse komplekse emner på en inspirerende måde.

Du er stærk skriftlig formidler på digitale kanaler, men du har også idéer visuelt, der kan bidrage til udviklingen af en stærk brandidentitet og møde kunderne på nye måder i nye kanaler. Du er god til at sætte dig i kundens sted.

Du tænker kommercielt og er drevet af at skabe resultater gennem at teste, måle, forbedre og optimere. Og så er du selvkørende og kan strukturere dit eget arbejde.

Du har formentlig en videregående uddannelse inden for marketing og kommunikation, gerne på kandidatniveau. Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Vi forventer, at du er en erfaren bruger af CMS og e-mail programmer og kan bruge Adobes programmer. Du kommer til at sidde i et marketingteam med otte dygtige kollegaer.

Stillingen er freelance og på 20-30 timer om ugen. Du tilrettelægger arbejdstiden i samarbejde med marketingteamet. Stillingen er tidsbegrænset i et år med mulighed for forlængelse.

Du får fast plads på vores hovedkontor i Allerød, men også mulighed for at arbejde fra distancen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Digital Marketing Manager Majbritt Ramsgaard Jensen på 21165032.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 10. november 2019.

 

Søg jobbet

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger mere end 50.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og Ratingen i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben 130 medarbejdere.