Product Manager til Danløn

Brænder du for online-løsninger og produktudvikling, og vil du være med til at lede udviklingen af danske SMV'ers foretrukne lønsystem? Så har vi jobbet til dig!

For Lessor A/S i Allerød søger Bloom en erfaren Product Manager med udpræget iværksættermentalitet, som kan drive produktudviklingen af Danløn - det førende online-lønsystem til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Danløn har været på markedet i næsten 20 år og bliver stadig større. Udviklingen af lønsystemet er grundlaget for Lessors ambitioner for fremtiden.

Om jobbet

Med reference til Lessors Product Manager vil du blive en del af det internationale Product Team, som er overordnet ansvarlig for produktudviklingen og produktstrategien for lønsystemer til små og mellemstore virksomheder i Europa. 

Du vil blive ansvarlig for udvikling og tilpasning af produktstrategien og de langsigtede mål for Danløn. Ved at overvåge konkurrent- og markedssituationen vil du ikke blot skulle vedligeholde, men også styrke produktets førende position på markedet. I spændingsfeltet mellem det kommercielle og det tekniske skaber du løsninger, som overgår kundernes forventninger til funktionalitet, betydning og brugervenlighed.

Dine ansvarsområder

Som Product Manager skal du

 • eje visionen for produktet såvel som produktstrategien og sikre overensstemmelse med den overordnede virksomhedsstrategi
 • samarbejde med Senior Management i udformningen af produktplaner og roadmaps
 • indsamle og analysere feedback fra kunder, interessenter og andre teams med det formål at skabe visioner, features og nye produkter
 • planlægge rækken af releases med henblik på at skabe maksimal gennemslagskraft både på markedet og i forhold til eksisterende kunder
 • etablere samarbejder med produkt-, design- og udviklingsteamet for at udforme, levere og skabe nye produkter og features med afgørende værdi for kunderne
 • samarbejde med teams på tværs af organisationen med henblik på at identificere muligheder, prioritere tiltag og gennemføre produktplaner

Dine kvalifikationer

Vi leder efter en erfaren profil, der har arbejdet med levering af software i en længere årrække - gerne 10 år eller mere. Da Danløn er en SaaS-løsning, er det samtidig vigtigt, at du har haft succes med at release softwareløsninger inden for netop dette område. Har dit omdrejningspunkt været lønadministration, HR eller tidsregistrering, er det et stort plus.

Derudover har du:

 • en strategisk tilgang, når du udvikler og styrer produktets roadmap
 • erfaring med at afprøve ideer ved brug af forskellige testmetoder inden udvikling
 • erfaring med at analysere og forstå små virksomheders behov og evnen til altid at sætte kunden i centrum
 • evnen til at formidle kundernes behov og udvikle ideer i samarbejde med Product Owners, supportere, udviklere, designere og Marketing
 • den fornødne tekniske tyngde, der gør dig i stand til at udfordre udviklingsafdelingen
 • en kandidatgrad fra CBS eller lignende, et teknisk universitet eller en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund

Som erfaren Product Manager er du kvalitetsbevidst og evner at tage ejerskab for løsningen; du forstår at samarbejde på tværs af funktioner og på alle niveauer af organisationen. Da Lessor har mange internationale samarbejdspartnere, er solide mundtlige og skriftlige engelskkundskaber et must. Sidst, men ikke mindst er gode koordineringsevner, der sikrer, at opgaverne bliver løst til tiden, en forudsætning.

Søg jobbet

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger flere end 65.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +180 medarbejdere.