Erfarne Java-udviklere til Lessors udviklingsteam

Drømmer du om at blive en del af et team, der er kendetegnet ved stor hjælpsomhed, åbenhed og engagement? Og brænder du for at udvikle stærke softwareløsninger i høj kvalitet? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors udviklingsteam.

Vi har lige nu brug for endnu for flere Java-udviklere med evner og lyst til at levere software af høj kvalitet til tusinder af virksomheder.

Med en af markedets mest populære it-løsninger til løn- og HR-området kombineret med en ekspansiv vækststrategi er der travlt i vores udviklingsteam. Lessor har, med webbaserede løsninger som Danløn og LessorLøn, udviklet lønløsninger, der er brugervenlige og tilpasset kundens størrelse og kompleksitet. Og nu har vi brug for dig, der med din faglige ballast, kan bidrage til den fortsatte udvikling af vores løsninger.

Agilt team med fokus på samarbejde

Som udvikler hos Lessor bliver du en del af et af de erfarne teams, der varetager hele paletten af udviklingsopgaver – fra vedligehold til udvikling af nye funktioner og løsninger. Der er tale om komplekse systemer, der håndterer store pengetransaktioner og kritiske indberetninger, og derfor stiller vi store krav til kodekvaliteten.

Jeppe Rørbæk, Application Manager i softwareudviklingsteamet fortæller om sit team:

”Du kommer aldrig til at stå alene med dine opgaver og udfordringer, og i teamet bliver der løbende fulgt op de enkelte teammedlemmers arbejde. Du vil i perioder også komme til at kode sammen med dine kolleger, da sparring er en helt naturlig del af det daglige arbejde.”

Nyudvikling og videreudvikling

Lessor er leverandør til omkring 70.000 virksomheder i Danmark og udlandet, og vores løsninger bliver kontinuerligt tilpasset gældende lovgivning.

”Vi har fokus på at optimere funktionaliteten og brugervenligheden og arbejder både med videreudvikling og optimering af platforme. Vi har konstant fokus på udvidelser og forbedringer af eksisterende løsninger, og vi accelerer på vores API'er, på sikkerhed og på automatisering”, tilføjer Jeppe Rørbæk.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Lessor tilbyder løsninger på en meget bred vifte af teknologier og platforme men er primært et Java-hus.

Derfor er vi udkig efter erfarne Java-udviklere, der arbejder med objektorienteret udvikling, og som har en god forståelse for softwarestruktur. Som person er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner, da samarbejde og sparring er en del af Lessors DNA.

Vi vil rigtig gerne modtage din ansøgning, hvis du har:

  • arbejdet med testdrevet udvikling og skriver test til din kode
  • forståelse for kodestandarder, fx design patterns
  • erfaring med Linux-servermiljø (bash scripts m.m.)
  • erfaring med server-side Java og applikationsservere; der bruges Tomcat
  • stærk erfaring med relationsdatabaser
  • erfaring med GIT. Continous Integration (CI/CD)
  • erfaring med og lyst til at arbejde med DevOps-opgaver samt docker/kubernetes vil være en fordel

Da vi arbejder med Spring, Servlets, Jsp og GWT er det en klar fordel, hvis du også har erfaring med dette.

Lessor er en international virksomhed, og i det daglige bliver der både talt dansk og engelsk.

Lessor tilbyder dig

Først og fremmest tilbyder vi dig en virksomhedskultur, der er kendetegnet ved, at vi værdsætter hinanden. Du kan være sikker på at blive taget godt imod, og at vi har en onboardingsplan klar til dig Stemningen er afslappet og uhøjtidelig, og døren til ledelsen står altid åben.

Application Manager Jeppe Rørbæk supplerer: "Vi er et team, der er åbent over for input og nye opgaver, og vi er alle meget i dialog med hinanden. Du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt og afprøve dine idéer i virkeligheden. Vi søger inspiration hos hinanden og har skabt et frirum til at udfolde nye projekter. Vi glæder os til at byde dig velkommen”.

Du får en attraktiv løn- og pensionspakke, og vi tilbyder en god kantineordning. Du får desuden mulighed for at gøre brug af vores træningscenter og kan, hvis du melder dig ind, få glæde af en både kreativ og aktiv personaleforening.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi dig en stilling i et softwarehus med mange års erfaring i branchen, og som i dag er i større vækst end nogensinde før.

Rekrutteringen håndteres af Recruit IT. Du er velkommen til at kontakte Peter Kirkebye på telefon 5377 6090 eller peter@recruit-it.dk, hvis du ønsker at vide mere om stillingen.

Søg jobbet

LESSOR OG CORONAEN

Coronaen har gjort det svært for os at være sammen, og følingen med den enkelte medarbejder kan let gå tabt.

Hos Lessor lægger vi derfor et stort arbejde i løbende at spørge ind til medarbejdernes trivsel og forsøger at løse problemstillinger som følge af hjemmearbejde. Samtidig har vi i samarbejde med vores personaleforening afholdt virtuelle arrangementer af social karakter for at skabe fælles oplevelser og opretholde det kollegiale fællesskab.

Vores kultur og værdier

For os er det afgørende, at du trives og motiveres som medarbejder og menneske, og at dit arbejdsliv og dit privatliv er i harmoni. Ud over muligheden for hjemmearbejde tilbyder vi blandt andet kurser og medarbejdersamtaler med det formål at skabe trivsel og udvikling.

Vi sætter en dyd i at vidensdele på tværs af organisationen, da det er vigtigt for os at sikre, at alle medarbejdere kender strategien og målet og er bevidst om deres egen rolle og eget bidrag til virksomhedens succes.

Hos Lessor er der altid plads til humor og uformel snak. For vi ved, at en god snak i lounge-området eller over en friskbrygget kop kaffe kan være lige så inspirerende og udbytterig som et traditionelt møde. "Og så har vi et stærkt sammenhold og fælles lyst til at lykkedes. Derfor sætter vi altid barren højt," tilføjer Lene Levring Schytter, som er Product Owner i LessorLøn-teamet, da hun bliver spurgt til, hvad der kendetegner kulturen hos Lessor. 

Vores virksomhed er baseret på seks værdier; integritet, partnerskab, ansvarlighed, respekt, innovation og service, som vi arbejder aktivt med i dagligdagen.

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Danmark, og i dag bruger flere end 75.000 virksomheder vores systemer - herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontor i Vejle. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group mere end 180 medarbejdere.