Erfaren og udadvendt implementeringskonsulent til LessorLøn

Har du erfaring med at drive processer og projekter, og elsker du at indgå i tæt dialog med kunder? Vil du være en del af et softwarehus i vækst med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Så søg job hos os!

 Vi søger lige nu en dygtig konsulent til vores voksende team, der kan hjælpe vores kunder med at implementere vores efterspurgte lønsystem, LessorLøn. Du bliver en del af et dynamisk team, der består af kolleger med forskellige kompetencer og erfaringsniveauer, med fast base enten i Allerød eller Vejle. Her har du mulighed for at sparre med teamet om dine udfordringer og samtidig videreformidle din egen viden.

Din primære opgave vil være implementering af LessorLøn hos vores kunder. Opgaven indebærer systemopsætning, rådgivning, undervisning og support.

Bent Olsen, som er Senior Product Manager for LessorLøn, uddyber:
"Som implementeringskonsulent får du en vigtig rolle i kundens rejse fra opstartsfase, gennem implementeringsfase, driftsfase og til lønsystemet er på plads. Du bliver ekspert i LessorLøn og via din løbende og tætte dialog med kunderne, opnår du en unik viden om kundens behov. Vi klæder dig på til opgaverne – både via et introduktionsforløb, kurser og projekter.”

Som implementeringskonsulent på LessorLøn, får du en fantastisk mulighed for at udvikle dine kompetencer i et af markedets stærkeste lønsystemer, og du bliver samtidig en del af et kompetent, udviklingsorienteret, velfungerende og socialt team.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har system- og forretningsforståelse. Måske har du arbejdet med lønsystemer eller ERP-systemer. Du har erfaring med at drive projekter og finder det naturligt at følge en proces.

I din rolle som konsulent er det samtidig vigtigt, at du:

  • motiveres af udsigten til at hjælpe vores kunder og sikrer, at de får det bedst mulige ud af deres investering
  • kan lide at gå i dybden med tekniske udfordringer og videreformidle løsningen i et let forståeligt sprog
  • synes, det er spændende at undervise og formidle din viden

Erfaring med løn, Lessor5 eller LessorLøn vil være en fordel, men det er ikke et krav. Du har økonomiuddannelse og gerne en baggrund fra et konsulenthus som business controller eller revisor med interesse for it. Der kan være forskellige indgangsvinkler til at blive en succes i jobbet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Desuden er du

  • motiveret af at samarbejde med kunderne og hjælper dem med at få det optimale ud af deres lønsystem
  • struktureret, detaljeorienteret og sætter en ære i at yde service af høj kvalitet
  • logisk anlagt og er god til at følge og analysere data gennem systemet

Johanne Just Petersen, som er ansvarlig for implementeringsprocessen på LessorLøn, siger:
”Med udgangspunkt i kundens behov og vores standardproces kommer du tæt på kunderne i deres skift til nyt lønsystem. Du kommer til at forstå deres behov og hjælper med at binde sløjfe til deres øvrige systemer. Alle kunder er unikke, og du kommer til at lære nye ting hver gang, du har et implementeringsforløb”.

Lessor tilbyder dig

Vi tilbyder en spændende stilling i et softwarehus med mange års erfaring i branchen - og som i dag er i større vækst end nogensinde før. Du får mulighed for at udvikle dig menneskeligt og fagligt i et internationalt arbejdsmiljø med et højt professionelt niveau og masser af faglig sparring. Derudover tilbyder vi fleksibel arbejdstid med mulighed til også at arbejde hjemmefra. Vi betaler en attraktiv løn, tilbyder dig en god pensionsordning og en god kantineordning. Du får desuden mulighed for at gøre brug af vores træningscenter og kan – hvis du melder dig ind – få glæde af en både kreativ og aktiv personaleforening.

Rekrutteringen håndteres af CoreSearch A/S. Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CoreSearch på telefon 7026 0326.

 

Søg jobbet

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger flere end 65.000 virksomheder vores systemer - herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +180 medarbejdere.