Dedikeret og ambitiøs dataanalytiker

Brugen af data er helt central for videreudvikling af Lessors forretning. Derfor søger vi nu en dedikeret og ambitiøs dataanalytiker, som kan hjælpe os.

Brænder du for at formidle viden baseret på data fra forskellige kilder og sammensat, så det bliver et værdifuldt beslutningsgrundlag for ledere og medarbejdere? Synes du, at det er spændende og udfordrende at være med til at opbygge en analysefunktion, hvor du får mulighed for at præge processer, metoder og anvendte værktøjer? Så søg jobbet som dataanalytiker hos os.

Lessor er en markedsledende virksomhed i vækst, og vi søger lige nu en dedikeret og ambitiøs dataanalytiker. Du vil sammen med resten af Business Development & Excellence-teamet deltage i udvikling og optimering af Lessors beslutningsgrundlag, informationskilder og analyseværktøjer med fokus på kvalitet i vidensformidlingen, så Lessor fortsat kan være førende inden for softwareløsninger til løn, tid- og vagtplanlægning og HR-administration til mindre, mellemstore og store virksomheder både i og uden for Danmark.

 

Om jobbet

I rollen som dataanalytiker vil du referere til vores direktør for Business Development & Excellence og indgå som en vigtig del af teamet, der består af fem dedikerede og målbevidste kolleger.

Finn Staal, som er direktør for Business Development & Excellence, uddyber:

”Vi er i fuld gang med at skalere og videreudvikle vores forretning og produktportefølje i de kommende år, så du kommer til Lessor på et tidspunkt der i høj grad er præget af udvikling og bevægelse.”

Et væsentligt element i udviklingen af Lessor er vores nye interne it-platform og Operational Data Execution Model, der omfatter samtlige applikationer, som vi anvender til håndtering af supportopgaver, regnskabs- og bogføringsopgaver, kundeoplysninger, marketingopgaver m.m. En af opgaverne i jobbet som dataanalytiker bliver blandt andet at have indsigt i og overblik over datakilder, datasammenhænge og datakvalitet.

”Du bliver en vigtig brik i at levere information til forretningsområderne og resten af organisationen via løbende og ad hoc rapportering. Du vil også have overblik over vores datakilder samt rapporteringsmetoder og -værktøjer, der skal danne grundlag for rapporteringen.” tilføjer Finn Staal.

Som dataanalytiker er du en central støttefunktion til forretningsområderne og øvrige stabsfunktioner med levering af ad hoc rapporter, løbende rapportering, datagrundlag samt relevante analyser.

 

Dine ansvarsområder

  • Rapportering til forretningsenheder og stabsfunktioner på udvalgte områder primært via Microsoft Power BI og herunder produktregnskaber, kundeopgørelser, markedsaktiviteter, dashboards for relevante emner m.m.
  • Dataanalyser og ad hoc rapportering til forretningsområder, stabsfunktioner, ledere, specialister og projektledere vedrørende den løbende drift, analyser af aktiviteter, projekter, business cases, budgetaktiviteter, strategiforløb, opkøbsaktiviteter m.m.
  • Overblik over og indsigt i vores nye it-platform samt Operational Data Execution Model med fokus på datakilder, datasammenhænge, og integrationer mellem interne og eksterne datakilder.


Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du

  • har 3-5 års erfaring med Microsoft Power BI og Excel samt teknisk indsigt i og god erfaring med it, databaser, SQL og analyseværktøjer generelt
  • har forretningsforståelse og indsigt i data, der kan omsættes til værdifuld viden for Lessor og forretningsområderne
  • har erfaring med at omsætte behov for indsigt i forretningen via data til information og beslutningsgrundlag for ledere og medarbejdere
  • er stærk til at formidle tal og statistiske data via rapporter og præsentationsoplæg med fokus på enkelthed og gennemskuelighed
  • er struktureret og analytisk

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse, som understøtter kvalifikationsforventningerne.

Stillingen som dataanalytiker er en fuldtidsstilling i vores dejlige lokaler i Allerød nord for København kombineret med muligheden for at arbejde hjemmefra.

Ønsket startdato: 01.09.2021

Fortæl os i din ansøgning, hvorfor du brænder for at blive Lessors nye dataanalytiker og lad os vise dig, at udvikling af dataanalysefunktionen er både spændende og udfordrende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Finn Staal på telefon 42822180 eller på mail fins@lessor.dk

Søg jobbet

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger flere end 65.000 virksomheder vores systemer - herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +180 medarbejdere.