Contentspecialist til Danløn

Danløn søger en contentspecialist, der kan producere engagerende og levende indhold om løn og personaleadministration.

Vi leder efter en kreativ profil, der er dygtig til at skrive og formidle stof inden for et komplekst stofområde, der kan motivere og engagere kunder og potentielle kunder. Det er vigtigt, at du har mod på at sætte dig ind i regler og love på lønområdet, og at du er i stand til at formidle det på en inspirerende måde.

Du er stærk formidler på digitale kanaler og har kreative idéer, der kan bidrage til udviklingen af en stærk brandidentitet og møde kunderne på nye måder i nye kanaler.

Du tænker kommercielt og er god til at sætte dig i kundens sted. Og så er du drevet af at skabe resultater gennem at teste, måle, forbedre og optimere. 

Dine opgaver:

  •  At tilrettelægge og producere content til website, nyhedsbreve og sociale medier
  •  At bidrage til idéudvikling og planlægning af indhold
  •  At sikre gennemgående og konsistent tone of voice
  • Søgemaskineoptimering i samarbejde med SEO-specialist og team af onlineredaktører

Du har formentlig en videregående uddannelse inden for marketing og kommunikation, gerne på kandidatniveau. Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Det er et plus, hvis du er bruger af CMS og e-mail programmer og kan bruge Adobes programmer. Og så er du selvkørende og kan strukturere dit eget arbejde.

Stillingen er ca. 20-30 timer om ugen, og du tilrettelægger arbejdstiden i samarbejde med marketingteamet, der består af otte dygtige kollegaer. Du får fast plads på vores hovedkontor i Allerød. 

Stillingen er tidsbegrænset i et år med mulighed for forlængelse.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Digital Marketing Manager Majbritt Ramsgaard Jensen på 21165032.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 17. januar 2020.

Søg jobbet

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger mere end 55.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +150 medarbejdere.