API- og integrationsudvikler

Vil du være med til at forme Lessors integrationsløsninger og skabe værdi for vores kunder og partnere? Brænder du for godt design, arkitektur, udvikling og samarbejde på tværs af organisationen? Synes du, ligesom os, at det er spændende og udfordrende at arbejde med løsninger til håndtering af løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning? Så søg jobbet som API- og integrationsudvikler hos Lessor.

Lessor er en markedsledende virksomhed i vækst, og vi søger derfor en dedikeret og ambitiøs API- og integrationsudvikler. Du vil sammen med andre dedikerede medarbejdere opbygge Lessors fremtidige integrationsplatform. I opbygningen af en ny integrationsplatform, vil du arbejde på tværs af vores produktportefølje, kunde- og partnerimplementeringer og være med til at skabe synergi på tværs af vores platforme.

Dine primære opgaver

Deltage i opbygningen af en ny API- og integrationsplatform for det europæiske marked.

Du vil til daglig indgå i et agilt team med det primære formål at opbygge en fælles integrationsplatform på tværs af vores produkter, som ligger inden for løn-, HR-, tids- og vagtplanlægningssystemer.

Teamet har sammen ansvaret for at udarbejde løsningsforslag, udvikle, integrationsteste og vedligeholde vores API’er og integrationer.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Høj erfaring med udvikling af API’er og integrationer

Vi søger en udvikler, der brænder for kode, høj faglighed og ønsker at arbejde på et niveau med store, faglige udfordringer. Du sparrer løbende med andre udviklere og er med til at sikre, at vi løbende optimerer vores leverancer.  

Vi favner bredt rent teknologimæssigt, hvor vi bl.a. arbejder med:

  • Java & Kotlin
  • OAuth2
  • RabbitMQ
  • React/Angular
  • Docker 

Om dig som person

Du er passioneret omkring udvikling og brænder for at skabe værdi gennem god kvalitet.

Du er udadvendt og er god til at kommunikere.

Du er god til at arbejde selvstændigt - samtidig med at du kan indgå i et team af kollegaer.

Du er ansvarsbevidst og kan lide at yde service af høj kvalitet. 

Hos Lessor tilbyder vi dig

En stilling i Danmarks ældste softwarehus – nu i større vækst end nogensinde før, da vi er blevet købt af Paychex, som er USAs førende leverandør af lønløsninger til små og mellemstore virksomheder.

En virksomhedskultur, hvor vi værdsætter og arbejder aktivt med menneskelig ordentlighed.

Et godt miljø for faglig sparring, frirum til at udfolde nye idéer og projekter – og en kultur hvor du ikke er fanget af din oprindelige jobbeskrivelse. Kan du andet, har du gode muligheder for at få lov.

Desuden tilbyder vi:

  • Attraktiv løn- og pensionsordning
  • God frokostordning
  • Lækre nyindrettede lokaler

Arbejdsstedet er på vores kontor i Allerød. 

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chief Architect Kim Holgaard Borvang på telefon +45 24 290 445 eller kbor@lessor.dk

Søg jobbet

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger mere end 55.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +150 medarbejdere.