Overskueligt vagtbytte

Vagtbytte – uden besvær og tidsspilde

Det kan være nærmest umuligt at finde en afløser hurtigt, hvis du ikke har overblikket. Det mas kan du slippe for med vores planlægningsværktøj. Det giver både dig og dine kollegaer i vagtplanen det fulde overblik og gør det nemt at bytte vagter.

Pludselig skal en medarbejder have fri, ferie eller er blevet syg – og du har en vagt, som du skal have besat hurtigst muligt.

Men uden overblik og styr på hvilke kompetencer og kolleger, du har til rådighed, bliver det hurtigt et omfattende arbejde at finde en afløser. Alt det kan Lessor hjælpe dig med.

6 gode grunde til at vælge Lessor

 • Få løst dit bemandingsbehov uden stress
 • Fuldt overblik over ledige vagter for dig – og dine medarbejdere
 • Nem overdragelse og bytning af vagter via app
 • Få besat ledige vagter på et øjeblik
 • Fuld registrering af ændringer via app, så du undgår fejl og dobbeltarbejde
 • Du sparer tid, besvær og undgår at skulle ringe rundt

Appen holder styr på det hele for dig

Med vores planlægningsværktøj følger en app, og alle, der indgår i dine vagtplaner, kan downloade den. Her får de adgang til stort set alt administrativt, der er relevant for deres arbejde.

De kan se deres vagter, hvem de er på vagt med, registrere fravær og timer, bede om fri og ferie, melde sig syge, tjekke ind og ud, byde på ledige vagter – og så kan de nemt overdrage vagter til hinanden, uden at du behøver at blive involveret.

Det betyder, at dit bemandingsbehov kan blive løst uden stress, og at du slipper for ringe rundt, til du har heldet med dig.

Du behøver ikke være på vagt

Alle ændringer bliver registreret via appen, så du nemt kan følge med og bevare overblikket. Du overfører det hele til dit lønsystem, så du slipper for at holde sirligt og manuelt regnskab med hvem, der er på vagt hvornår.

Det klarer systemet alt sammen for dig, så du undgår fejl, dobbeltarbejde og tidsspilde. 

Gå til vagtplanlægning

3 gode råd om vagtbytte

 • 1. Vælg selv-vagter

  1. Vælg selv-vagter

  Lad medarbejdere håndtere vagtbytte intert – med eller uden ledergodkendelse.

 • 2. Hurtigt svar

  2. Hurtigt svar

  Giv medarbejdere svar via sms i samme øjeblik et vagtbytte bliver godkendt. På den måde er du sikker på, at alle får besked så hurtigt som muligt.

 • 3. App til medarbejderne

  3. App til medarbejderne

  Lad medarbejdere håndtere alt vedrørende egne vagter og giv dem mulighed for at se alle ledige vagter. Det øger fleksibiliteten.

Kombiner din vagtplanlægning med Lessors lønsystem, så bliver dine registrerede vagter og timer overført direkte til lønnen

Kontaktformular

Indtast dine oplysninger her, så hører du fra os snarest.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service, når vi vender tilbage til dig. Se mere i Lessors persondatapolitik.