28 apr 2020

Anne Rasmussen

Marketing Communication Specialist

Vi åbner kontorerne igen

I takt med at vi ser en gradvis og forsigtig genåbning af Danmark, gør vi os også tanker om genåbningen af vores kontorer hos Lessor.

Det er ingen hemmelighed, at vi er flere, som savner en tættere kontakt til vores kolleger og kunder. Så selv om det har fungeret godt med onlinemøder, så er det nu rart at kunne kigge ens kolleger i øjnene, have en uformel snak ved kaffemaskinen og deltage i et møde, hvor folk er fysisk tilstede.

Med den gradvise åbning af Danmark, er åbningen af vores danske kontorer også på vej.

Allerede mandag den 20. april åbnede kontoret i Allerød og Vejle op for at vi kunne komme tilbage – dog kun et begrænset antal ansatte ad gangen.

Tryg åbning for kursusdeltagere

Med åbningen af kontorerne åbner vi også op for vores Lessor-kurser, som vi normalt holder på vores egne lokationer. Det vil dog ikke være en åbning, hvor vi er tilbage til at holde kurser, som vi gjorde før den 11. marts.

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer nøje, og derfor vil det også kun være muligt for et begrænset antal deltagere at komme på kursus hos os ad gangen. På hvert kursus der afholdes i Allerød, sætter vi begrænsningen til seks deltagere og i Vejle, kan der være fem deltagere.

Samtidig sørger vi for, at kursisterne vil få portionsanrettet frokost, som indtages ved kursistens plads, og vi sørger også for ekstra rengøring og udluftning af kursuslokalet midt på dagen.

Med disse tiltag får vi en gradvis åbning, hvor det igen bliver muligt at få undervisning i Lessors forskellige produkter inden for løn, tidsregistrering, vagtplanlægning og HR i trygge rammer. 

Vi glæder os meget til at kunne byde vores kunder velkommen igen på vores produktkurser.

Du kan læse mere om vores kurser og vores nye kursusbetingelser på vores kursusside.

Emner:

Corona

Relaterede artikler