Korrekt løn til tiden er altafgørende

Ole Lynggaard Copenhagen har brugt Lessor Payroll gennem en årrække, men selv om de i dag er tre gange så mange medarbejdere som den gang, de skiftede til Lessor Payroll, så tager det ikke tre gange så lang tid at lave løn.

Kravsætningen er et vigtigt udgangspunkt, når Ole Lynggaard Copenhagen er på udkig efter større it-systemer til virksomheden. Det er det, fordi det er vigtigt, at produktet hænger godt sammen med de øvrige systemer. 

Henrik Wochner, der er CIO i Ole Lynggaard Copenhagen, er meget opmærksom på den opgave, der ligger i at få systemerne til at arbejde smidigt sammen. 

"Lessor Payroll lever op til vores krav ved, at det er et nemt og enkelt system, der hænger godt sammen med vores ERP. Og så har vi en sikker og stabil lønudbetaling, hvilket selvfølgelig er afgørende", fortæller Henrik Wochner. 

"Det er meget vigtigt, at der ikke er fejl i lønkørslen, og at man kan stole på systemet."

Lars Kjærulf-Erichsen Ole Lynggaard Copenhagen

BAGGRUND

Ole Lynggard er en gammel dansk virksomhed, der producerer smykker fra eget design fabrikeret i Danmark. Ole Lynggaard sælger smykker i hele verden og har butikker i en lang række større byer.

Der er cirka 130 medarbejdere i virksomheden, der får løn med Lessor Payroll til NAV. 

Optimer din lønbehandling

Læs om Lessors lønløsninger