Rejseafregning

Aldrig mere forsvundne rejsebilag

Rejseafregning burde ikke være så indviklet. Alligevel kan det nemt føre til frustrationer hos både virksomheden og medarbejderen, hvis der ikke er styr på sagerne.

Du har nok prøvet at stå med en medarbejder, der ikke lige havde gemt kvitteringerne fra en forretningsrejse.

Kvitteringer og andre rejsebilag har det nemlig med at blive væk, når der er gået et stykke tid. Og så risikerer medarbejderen ikke at kunne få refunderet sine rejseudgifter. 

6 gode grunde til at vælge Lessor, når du skal have styr på rejseafregning

 • Udlægsregistrering via app eller browser
 • Mulighed for straksudbetaling
 • Online godkendelse af udlæg
 • Data samlet et sted
 • Tilpasning til myndighedskrav
 • Valutaomregning med opdatering fra Nationalbanken

Slip for dobbelt tastearbejde

Det kan også virke besværligt at skulle udfylde en formular, som en leder skal underskrive, for at du sidenhen kan indtaste oplysningerne i systemet.

Lessor gør det muligt for medarbejderne selv at indtaste informationer om rejsen og vedlægge dokumentation i form af et billede af billetten eller kvitteringen. Du skal bare tjekke om det indtastede beløb stemmer overens med bilaget, inden lederen godkender.

Farvel til bunken med rejsebilag

Udover at spare tid, slipper virksomheden også for bruge plads på at opmagasinere rejsebilag. De ligger nemlig trygt og godt i systemet, så de altid er nemme at finde, hvis der skulle være behov for det. For eksempel i forbindelse med en revision.

Læs mere om lønløsningen

3 gode råd om rejseafregning

 • 1. Lad medarbejderne registrere

  1. Lad medarbejderne registrere

  Hjælp medarbejderne med at indrapportere deres rejseudgifter via app eller browser. På den måde kan de altid se, hvilke rejseudgifter der er afregnet. Og du slipper for at gennemgå kassen med krøllede boner hver måned

 • 2. Tilpas løsningen til virksomheden

  2. Tilpas løsningen til virksomheden

  Det er en god sætte rejseafregningen op, så den indeholder lige præcis de oplysninger og den type udgifter, der typisk er relevant i virksomheden. Det gør det nemmere for medarbejderne at registrere deres udlæg korrekt – og nemmere for dig at kontrollere efterfølgende.

 • 3. Match udlæg med transaktioner

  3. Match udlæg med transaktioner

  Har virksomheden Mastercard? Så er det en god idé at overføre transaktionerne direkte fra Mastercard til medarbejderportalen. Så bliver medarbejderens udlæg automatisk matchet med transaktionerne på kortet.

mand-kvinde-loensystem-loenbehandling

Kombinerer du Lessors online rejseafregning med et løn- og tidsregistreringssystem, bliver lønarbejdet endnu nemmere.

Kontaktformular

Indtast dine oplysninger her, så hører du fra os snarest.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service, når vi vender tilbage til dig. Se mere i Lessors persondatapolitik.