LØNBEHANDLING

Laver du mere, end du behøver?

Der er nok at holde styr på, når du skal lave løn til hele virksomheden. Derfor er der god grund til at gøre arbejdet nemmere for dig selv, hvor det er muligt.

Lønbehandling er sjældent en opgave, du kan skubbe foran dig, til du får tid. Medarbejderne forventer at få løn til tiden, og du skal sørge for at indberette lønnen til SKAT inden deadline.

Det er din opgave at få kabalen med forskellige overenskomster, godtgørelser og refusioner til at gå op hver måned, så virksomheden fremstår professionel og troværdig over for medarbejderne. Og uanset hvor dygtig du er, gør du dig selv en stor tjeneste ved at gøre arbejdsgangene så effektive som muligt. 

6 gode grunde til at vælge Lessor

 • Automatisk regulering af løn og fravær
 • Alle oplysninger i samme system
 • Automatisk rekvirering af skattekort
 • Simulering af lønberegning før lønkørsel
 • Automatisk overførsel til eBoks, Nets og eIndkomst
 • Rapportudtræk

Slut med at jagte oplysninger

Lessor sørger for, at de forskellige dele af lønsystemet taler sammen, så du altid har adgang til de oplysninger, du skal bruge for at lave løn. Også uden at skulle jagte ledere eller medarbejdere to minutter i deadline for at få de korrekte oplysninger med på næste lønseddel.

Når alle data er samlet ét sted, kan du eller andre i virksomheden også nemt og hurtigt lave udtræk til rapporter og lignende, når der er behov for det.

Lønsystemet er samtidig så fleksibelt, at det kan tilpasses og målrettes lige præcis jeres behov.

Lessor lønsystem

3 gode råd om lønbehandling

 • 1. Undgå manuel indtastning

  1. Undgå manuel indtastning

  Jo mindre tid du bruger på at indtaste oplysninger, jo mere tid har du til at tjekke at lønsedlerne er korrekte. Lad derfor systemet tage sig af reguleringer og udregning af løn.

  Når du reducerer mængden af administrative opgaver, kan du i stedet bruge tiden på dine forretningsorienterede opgaver.

 • 2. Hent de rigtige oplysninger

  2. Hent de rigtige oplysninger

  Lessors lønsystem sørger selv for at sammenkøre tidsregistrering med overenskomst, kørselsregistreringer og andre ting, der har indflydelse på lønnen.

 • 3. Brug simuleringer til at fange fejl

  3. Brug simuleringer til at fange fejl

  Ved at simulere lønberegninger før lønkørslen, kan du fange eventuelle fejl og mangler i god tid, så du ikke skal rette i sidste øjeblik.

  Du kan også simulere budgetændringer og se resultatet i Excel-rapporter - eller den økonomiske konsekvens af overenskomst- og organisationsændringer.

Gør din lønbehandling endnu nemmere med Lessors HR- og tidsregistreringssystemer

Kontaktformular

Indtast dine oplysninger her, så hører du fra os snarest.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service, når vi vender tilbage til dig. Se mere i Lessors persondatapolitik.