19 dec 2019

Anne Rasmussen

Marketing Communication Specialist

Glædelig jul og godt nytår

2020 er lige rundt om hjørnet, og derfor vil vi ønske alle vores kunder en glædelig jul og og et godt nytår.

Vi vil gerne sige tak for året der er gået og sende en særlig tak til alle deltagere på vores kundeevent, Lessor Connect, hvor vi oplevede et stort fremmøde. Den personlig kontakt til vores kunder er vigtig, og derfor sætter vi stor pris på deltagelsen.

Netop på Lessor Connect præsenterede vi to nye produkter - nemlig LessorLøn og LessorRefusion.

Opgradering til LessorLøn

Vi har fået flere henvendelser omkring LessorLøn, og vi er glade for den positive interesse.

Alle brugere af Lessors lønsystemer vil få besked i god tid før, deres lønsystem opgraderes, og i første omgang vil det være Lessor5-lønsystemet, som bliver opgraderet til LessorLøn. Alle brugere af Lessor5 vil blive informeret yderligere i starten af januar.

Klar til ny ferielov i 2020

I året der kommer vil vi fortsat have fokus på den nye ferielov. Vi er i gang med at gøre alle systemer klar til samtidighedsferien, der træder i kraft den 1. september 2020. Overgangen til samtidighedsferien vil fylde i det kommende år, og vi vil gøre vores til, at du bliver klædt godt på i forhold til håndteringen af den nye ferieordning i dit lønsystem.

Nyheder fra Lessor

Som du måske har læst, har Lessor Group fået ny administrerende direktør. Vores nye direktør hedder Henrik R. Møller, og han tager over efter Peter Colsted, som stopper med årets udgang. Du kan læse mere om direktørskiftet her.

Flere kunder har tilkendegivet, at de savner de tidligere udbudte ERFA-møder. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi genindfører ERFA-møderne - dog i et nyt format. Vi glæder os til at introducere dig for det nye koncept i starten af det nye år.

Tak for det gode samarbejde i 2019. Vi ser frem til 2020.

Emner:

Ferielov Lønadministration

Relaterede artikler