07 dec 2021

Anne Rasmussen

Marketing Communication Specialist

Ekstra beskyttelse af medarbejderdata i LessorLøn

Frygten for hacker-angreb og stjålne data er reel. Hver uge hører man om nye angreb på danske virksomheder - og når først der har været et angreb, kræver det mange ressourcer at få rettet op på skaden og komme ud af hackerens kløer.

En undersøgelse udarbejdet af hardware-virksomheden HP viser, at 8 procent af danske kontoransatte over de seneste 12 måneder har været udsat for phisingangreb, været ramt af virus eller på anden måde har fået hacket deres computer.* Det udgør en stor risiko for de danske virksomheder. 

Sikkerhed og beskyttelse af vores kundernes medarbejderdata er højt prioriteret hos Lessor - særligt fordi I har vist os den tillid at lægge data om jeres vigtigste ressourcer hos os. Derfor har vi nu udviklet to-faktor-godkendelse i login-processen for vores SaaS-lønsystem LessorLøn, så adgangen til lønsystemet bliver endnu mere sikker – og det samtidig bliver sværere for uvedkommende at få adgang.

To-faktor-godkendelse betyder, at der skal godkendelse fra to forskellige kilder til, for at du kan logge ind. Den ene godkendelse sker, når du logger ind med dit login-ID og adgangskode, og den anden godkendelse sker ved, at du bliver bedt om at indtaste en ekstra kode, som vi sender til dig på enten SMS, mail eller via en app authenticator. Du vælger selv, hvordan du modtager den ekstra kode.

Den øgede sikkerhed vil bliver tilgængelig for alle kunder på LessorLøn i starten af december,

Vi gør det let for dig at øge sikkerheden

Login-processen til LessorLøn får nu tilføjet et ekstra trin, når to-faktor-godkendelsen bliver slået til, men vi ønsker at gøre det så let og intuitivt for dig som muligt - samtidig med at vi tilføjer et ekstra element af sikkerhed.

Vi skal nemlig at passe så godt på din virksomheds medarbejderdata som overhovedet muligt, og med den nye proces for login øger vi sammen sikkerheden og minimerer risikoen for, at data falder i de forkerte hænder.

Du kender det allerede

Når du i dit daglige arbejde med netbank, skat eller virk.dk skal logge på, er det helt det samme, der sker – her er det blot NemID, der sørger for den ekstra sikkerhed, og for, at du er den, du udgiver dig for. Eller når du har alarm på dit hus og først låser op med din nøgle for derefter at taste koden til alarmen. Det gør, at det tager lidt længere tid at komme ind i din bolig - men til gengæld er dit hjem og dine ejendele godt beskyttet.

Ved at opsætte to-faktor-godkendelse på din LessorLøn-konto er du sikker på overholde GDPR og god dataskik.

Er du LessorLøn SaaS-kunde har du modtaget en mail med en kort vejledning til, hvordan du opdaterer dine brugeroplysninger og efterfølgende opsætter to-faktor-godkendelse for din virksomheds LessorLøn-løsning.

LessorLøn - et automatisk opdateret og sikkert lønsystem

LessorLøn er hostet i Lessors eget datacenter, og vi sørger for, at lønsystemet er patchet, opdateret og klar, så du trygt kan køre løn hver måned. 

Vil du vide mere om LessorLøn, kan du læse mere her, hvor du også kan kontakte os for at få mere at vide.

*Kilde: Computerworld, 2. december 2021

Emner:

Love og regler Lønadministration GDPR

Relaterede artikler