Ny app til LessorWorkforce

Fuldt overblik over vagtplanen - lige ved hånden

Med Lessors app får du og dine medarbejdere jeres vagtplan i LessorWorkforce lige ved hånden. Det betyder, at man nemt kan tjekke ind på sin vagt, registrere ferie og sygdom, bytte vagter med kolleger og se, om regnjakken skal med på dagens planlagte vagt.

Direkte adgang til vagtplanen

Lessors app giver først og fremmest dig og dine medarbejdere fuldt og hurtigt overblik over den gældende vagtplan. Hvor længe varer vagterne? Hvem møder ind hvor og hvornår? Hvem arbejder sammen med hvem - og hvem afløser hvem? Alt det finder I nemt og hurtigt svar på i app'en. Og som vagtplanlægger kan du også vise i vagtplanen, om der er særlige kompetencer,  der er brug for på nogle af vagterne.

Indtjekning på vagter, vagtbytte og registrering af ferie og sygdom kan I også nemt klare direkte på telefonen. 

Fordelene ved Lessor app

  • Let app kun til LessorWorkforce - stort overblik på forsiden
  • Forbedret kommunikation mellem medarbejdere og vagtplanlægger
  • Nem registrering af fravær og kørsel
  • Push-beskeder om vagter og nye opslag på opslagstavlen

Nem registrering af fravær og kørsel

Dine medarbejdere kan bruge Lessor app som en del af den faste arbejdsrutine og samtidig kan du få informationer tilbage i LessorWorkforce i form af registeringer af sygdom, ferie og kørsel.

I Lessor app er det nemlig let at registrere, når en medarbejdere kører fra A til B – og tilbage igen – i forbindelse med en vagt.

Alle registreringer noteret i Lessor app bliver gemt i LessorWorkforce, så de kommer med, når det er tid til at importere data til dit løngrundlag.

Kommunikation mellem kolleger direkte i app'en

Kommunikationen med kollegerne skal være nem og effektiv. I Lessor app kan alle medarbejdere kommunikere direkte med hinanden ved hjælp af chat-funktionen.

Når du bruger Lessor app til LessorWorkforce, er det nemt at kommunikere med dine kolleger direkte i app’en. Udover chat-funktionen, hvor du kan skrive med dine kolleger om vagterne og andet, kan du også koordinere vagtbytte. Det gør det nemmere at få vagtplanen til at gå op.

Let tilretning af kontaktinformationer

Gennem app’en kan medarbejderne nemt tilrette sine kontaktinformationer. På den måde kan medarbejdernes personlige oplysninger altid opdaterede hos dig som arbejdsgiver.

Hent den nye app - og få nem og korrekt vagtplanlægning lige ved hånden

Med Lessor app'en ved hånden har både du og medarbejderne hele tiden overblik over alle oplysninger. Medarbejderen kan se sine kommende vagter, bytte vagter, registrere kørsel og fravær.

Download app’en til LessorWorkforce og angiv din virksomhed og dit brugernavn - så er du i gang. Nemt og hurtigt.

 

Vil du vide mere om LessorWorkforce?

Hvis du vil vide mere om let og effektiv vagtplanlægning og tidsregistrering med LessorWorkforce, kan du finde mere information og booke tid til en demo. 

Læs mere og book demo