Tidsregistrering

Ram rigtigt i første forsøg

Tidsregistrering behøver ikke at være en tidsrøver. Få Lessors hjælp til at sætte tidsregistreringen i system, så du og medarbejderne ikke skal bruge flere forsøg på at registrere tiden korrekt, og udnyt ressourcerne optimalt.

De fleste har deres egen måde at holde styr på tidsregistreringen på. Selvom der kan være noget trygt i at bruge det samme, gamle regneark, kan du nemt komme til at bruge lang tid på at sikre, at tidsregistreringer er notereret korrekt.

Hvis du for eksempel hver måned skal indhente registreringer fra medarbejdere og ledere, der har glemt, hvad de foretog sig for to uger siden. Og måske har du både timelønnede og funktionærer i din virksomhed.

Så får du pludselig travlt - og så stiger risikoen for fejl. 

6 gode grunde til at vælge Lessor

 • Registrer tid nemt og hurtigt på projekter og produktionsordrer
 • Automatisér og spar tid i lønforberedelsen
 • Overskuelig administration af medarbejdere og arbejdsplaner
 • Effektivt rapporteringsværktøj
 • Integreret system, der sikrer, at overenskomster bliver overholdt
 • Facilitering af flexordninger

Gør virksomheden mere effektiv

Ved at lade medarbejderne stå for at registrere deres egen tid direkte i et system, der taler sammen med lønsystemet, sparer du ikke bare tid. Du reducerer også risikoen for tastefejl og efterfølgende rettelser markant. 

Det gør din hverdag nemmere. Og det giver virksomheden et mere præcist billede af omkostningerne ved de enkelte opgaver, hvilket er med til at optimere effektiviteten - og dermed også indtjeningen fremadrettet. 

Læs mere om tidsregistreringsystemet

3 gode råd om tidsregistrering

 • 1. Spar tid

  1. Spar tid

  Lad dine medarbejdere registrere tid direkte i systemet. Så sparer du masser af tid og slipper for at taste det hele ind selv.

  De fleksible registreringsmuligheder betyder samtidig, at du hurtigere opnår accept af systemet hos både medarbejdere og ledere, og at indkøringstiden minimeres.

 • 2. Undgå fejl

  2. Undgå fejl

  Du slipper for indtastningsfejl - og dermed rettelser og dobbeltarbejde - når det kommer til løn-, ferie- og fraværsregnskabet.

 • 3. Komplet løngrundlag

  3. Komplet løngrundlag

  Hold styr på medarbejderes normtid over forskellige perioder og læg overenskomster ind – så får du et komplet grundlag for udarbejdelse af lønnen.

Få optimalt samspil mellem registreringerne og lønnen med en fælles løn- og tidsregistreringsløsning fra Lessor

Kontaktformular

Indtast dine oplysninger her, så hører du fra os snarest.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service, når vi vender tilbage til dig. Se mere i Lessors persondatapolitik.