Ung kvinde bruger tablet til at lave løn

LessorWorkforce

Få løn, tidsregistrering og vagtplanlægning til at spille sammen

Bestil en demo

LessorWorkforce, Lessors løsning til tidsregistrering og vagtplanlægning, er din garanti for effektiv vagtplanlægning og korrekt løngrundlag – til glæde for lønbogholderen, vagtplanlæggeren og medarbejderne.

Fordele ved LessorWorkforce

  • Online vagtplanlægning og tidsregistrering
  • App til medarbejderne
  • Integration til lønsystemet og håndtering af overenskomster
  • Fleksibel medarbejderkommunikation
  • Effektiv vagtplanlægning
  • Komme/gå-registrering med GPS

Effektiv vagtplanlægning

Med LessorWorkforce er du sikret enkel og effektiv vagtplanlægning. Systemet kan håndtere stort set alle overenskomster og arbejdstidsregler. Den indbyggede kompetencestyring betyder, at kun de medarbejdere, der opfylder kravene til en given vagt, vil få den tilbudt. Du er på den måde altid sikret de rette kompetencer - på rette tid og sted. 

Korrekt løngrundlag

LessorWorkforce beregner automatisk løngrundlag ud fra de registredede normaltimer, overarbejdstimer og tillæg. Oplysningerne kan nemt overføres til lønsystemet - og med sikkerhed for, at de er fejlfri. Det betyder, at du kan håndtere selv de mest komplekse og skiftende lønudregninger.

App til medarbejderne

Med app'en, der følger med systemet, kan dine medarbejdere kommunikere med vagtplanlæggeren, registrere timer og fravær - og ikke mindst bytte, frigive og anmode om vagter. App'en giver medarbejderne det fulde overblik over vagtplanen og gør det let for alle selv at tjekke vagter, ferie og fravær.

Bestil en demo