28 mar 2023

Susanna Christina Møller

Content Creator

Få vagtplanen lige ved hånden med Lessor app

Vi har udviklet Lessor app for at gøre dagligdagen med vagter og vagtplaner så let som overhovedet mulig. Læs med her og bliv klog på alt det, som medarbejderne kan klare i app'en - til glæde for dem selv som brugere og til glæde for dig som arbejdsgiver.

Med Lessors app får både vagtplanlæggere og medarbejdere først og fremmest et rigtig godt overblik over den gældende vagtplan. Det er nemt at se, hvor længe vagterne varer, og hvem der møder ind hvor og hvornår. Samtidig kan alle medarbejderne kommunikere med hinanden direkte i app'en. Det gør det nemmere at få vagtplanen til at gå op. Læs mere her om alle mulighederne i Lessor app.

 

Fuld håndtering af vagter

Med Lessor app på telefonen kan dine medarbejdere

  • se deres egne vagter
  • bytte vagter
  • tjekke ind på vagter
  • anmode om flere vagter
  • byde ind på ledige vagter

De kan også registrere ferie, fravær og kørsel i Lessor app. Alle registreringer i app'en gemmes i LessorWorkforce, så de kommer med, når det er tid til at importere data til dit løngrundlag.

Kommunikation direkte i app'en

I Lessor app kan alle medarbejdere nemt kommunikere direkte med hinanden ved hjælp af chat-funktionen. Vagtbytte, koordinering og udveksling af praktiske oplysninger bliver på den måde kun endnu nemmere.

For dig som arbejdsgiver og vagtplanlægger betyder det betydeligt mindre arbejde i forhold til håndteringen af vagter, at medarbejderne bruger Lessor app - og også for medarbejderne selv vil det daglige arbejde være lettere, da de blot skal bruge telefonen for at klare håndteringen af vagter, lave registreringer og kommunikere med kollegerne.

Nyeste funktioner: Dokumentopbevaring og nemmere registrering af arbejdstid

Vi udvikler hele tiden ny og spændende funktionalitet til Lessor app. 

Senest har vi tilføjet punktet Dokumenter, som findes under menuen i venstre side og indeholder både fælles filer og personlige filer.

Samtidig har vi gjort det nemmere at registrere arbejdstid. Det er nemlig nu muligt at registrere flere dage med identisk arbejdstid på én og samme gang. 

 

Lessor app er udviklet til både iPhone og Android.

Emner:

Fraværsregistrering Vagtplanlægning

Relaterede artikler