Linda: Har selv været med til at definere sin nye rolle

Linda har aldrig været i tvivl; hun skal arbejde med mennesker og de relationer, mennesker skaber til hinanden. Med over 20 års erfaring i lønbranchen har Linda opbygget stort kendskab til de udfordringer og muligheder, som både kunder og leverandører kan støde på. Hun er dog langt fra færdig med at lære og udvikle sig og ser frem til at bygge videre på sine erfaringer i den nye rolle som Customer Success Manager.

Linda startede i lønbranchen med et job som løn- og HR-konsulent på et rådhus. I 2018 startede hun som Product Manager i Danløn, og i januar 2022 overgik hun til stillingen som Customer Success Manager i Lessor. En stilling som hun i høj grad selv har været med til at skabe rammerne for.

Kunden i fokus

Den gode kunderelation har altid været vigtig for Lessor, og med rollen som Customer Succes Manager tager Linda nu skridtet videre og kommer helt tæt på kunderne. 

Lindas fokus i den nye rolle er at hjælpe Lessors kunder med at få det størst mulige udbytte af både systemet og samarbejdet med Lessor. Derfor taler Linda med kunderne om, hvordan de får den bedst mulige oplevelse.

”Kunderne skal have den hjælp, de har brug for, og på det tidspunkt, de har brug for det. Er der andet, de skal have hjælp til, end at navigere i systemet? Er de digitale eller automatiserede nok? Systemet er udgangspunktet for den primære hjælp, men har de det også godt i relationen til Lessor?”

For Linda handler det om meget mere, end at kunderne er glad for at bruge det system, de har valgt. Det handler om, at kunderne skal føle, at Lessor er til rådighed for dem, når de har brug for det. Med Lindas tidligere erfaring som både Product Developer, Product Manager og konsulent inden for løn og HR besidder hun en bred og fagligt funderet viden.

Ny rolle med nye muligheder

Lindas interesse for andre mennesker gør hende til den helt ideelle Customer Success Manager. Ud over at hun er ny i rollen, er rollen også ny i Lessor. I et samarbejde med sin nærmeste leder har Linda selv været med til at definere arbejdsopgaverne og succeskriterier.

”Jeg gik til min nærmeste leder med mine idéer og forslag, og jeg blev mødt med nysgerrighed. Han syntes, det var en spændende idé, og sammen arbejdede vi videre på den. Det var virkelig rart at blive mødt med både nysgerrighed og anerkendelse, og at der var plads til mine idéer. Det, synes jeg, siger meget om den kultur, vi har i Lessor.”

Kulturen i Lessor opfordrer til nysgerrighed og idéudveksling. Der er plads til undren og til at påvirke vores fælles rejse, hvis blot man tør italesætte sine idéer og er klar på at sparre med andre om dem.

Lessors værdier

I sin daglige gang på kontoret er værdierne ikke noget, Linda tænker over. Hun udøver dem i sin opførsel over for kollegaer og kunder, og hun mener, at de hver især kan koges ned til ét enkelt ord: kommunikation.

Med god kommunikation kommer man længst, og det er kun gennem god kommunikation, både verbalt og nonverbalt, at vi kan udøve de seks værdier, Lessor er bygget på: integritet, partnerskab, ansvarlighed, respekt, innovation og service.

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Lessor Group? Vi er i rivende vækst og leder hele tiden efter nye kolleger. Du kan se alle vores ledige stillinger herunder.

LEDIGE STILLINGER