Sønderup Revisorer

Kategori:

Implementering

Sønderup er et revisionsfirma med mere end 35 dygtige løn- og implementeringskonsulenter fordelt på vores lokationer i Ringsted og Vallensbæk.

Vi er LessorLøn Powerhouse-partner og har mange års erfaring med at implementere og supportere LessorLøn. Vi har et bredt kendskab til forskellige brancher og overenskomster og fokuserer på din forretning og dine behov i vores samarbejde.

Besøg Sønderup Revisorer

Sønderup tilbyder:

 

Implementering af LessorLøn

Vi fører dig sikkert igennem hele implementeringsprocessen og hjælper dig godt i gang med at bruge LessorLøn. Vil tilbyder undervisning i systemet på alle niveauer - gerne on-site hos dig, hvis der er behov for det. Under implementeringen står vi også gerne til rådighed som sparringspartner. Blandt andet i forbindelse med justering af interne processer, overblik over dataflows og implementering af integrationer mellem systemerne.

 

Support

Vi tilbyder en supportaftale, som indeholder både systemsupport og en sparringspartner til almindelige lønspørgsmål (lønprocesser, love og regler). Vi er nærværende og kan altid kontaktes pr. telefon.

 

Konsulentassistance

Vi tilbyder konsulentassistance til finansafstemning, feriepengeafstemning og eIndkomstafstemning. Vi tilbyder også konsulentassistance, der matcher dine behov både under og efter implementeringsprocessen.

 

Outsourcing

Vi drifter mere end 200 kunder om måneden og producerer over 10.000 lønsedler. Det gør os til en erfaren og professionel lønadministrationspartner. For at afstemme forventningerne til vores samarbejde, afholder vi et uforpligtende analysemøde, hvor vi efterfølgende sender et tilbud tilpasset jeres behov.

 

Assistance til refusionssøgning

Vi står for anmeldelse af refusionssager via Virk.dk. Vi sørger for opfølgning med kommuner og Udbetaling Danmark på den enkelte refusionssag.

 

Administrative HR-opgaver

Vi kan også bistå med dine administrative HR-opgaver eller hjælpe med udvalgte opgaver som kontraktskrivning og sparring.