Payview

Kategori:

Implementering

Payview er et konsulenthus med flere årtiers erfaring fra den virkelige lønverden. Vi rådgiver om løn og laver løn og regnskab på både fast og interim basis. Payview er LessorLøn Powerhouse-partner, og vores fokus er på at sikre stabilitet og skalerbarhed for din lønløsning.

Payviews niche er at være blandt de bedste konsulenter til analysefasen, og vi bliver ofte brugt som ’byggesagkyndige’, når der skal vælges lønløsning. Derudover har vi en stor kærlighed for output af løn (rapporter, afstemninger og dashboards). Payview har set de fleste overenskomster og bevæget sig i mange forskellige brancher, herunder produktion, detail, transport & logistik, finans, byggeri og medicinalvirksomheder. Vi har kunder i hele landet og har vores geografiske udgangspunkt omkring København. Vi er gerne on-site hos dig, men ved længerevarende opgaver foretrækker vi, at on-site er på Sjælland.

Besøg Payview

Payview-logo

 

Payview tilbyder:

 

Indledende analysefase

Før Payview starter implementeringen af LessorLøn, har vi en indledende analysefase, hvor vi giver dig grundig rådgivning om HR, Tid og Løn, herunder forretningsmæssige krav, tekniske krav og integrationer. Vi gennemgår middleware til konvertering af data, automatisering (dataskrab, konvertering og indlæsninger), Change management og optimering af lønprocesser.

 

Implementering af LessorLøn

Payview laver dataudtræk fra alle lønsystemer og håndterer automatiserede konverteringer af data fra kilde til LessorLøn. Derudover tilbyder vi bemanding og back-up af din lønfunktion, mens du er i implementeringsprocessen.

 

Support

Når Payview har afsluttet implementeringen af LessorLøn, tilbyder vi dig løbende support med timeafregning. I supporten indgår: SLA med svarfrister, elektronisk og telefonisk support samt årligt eftersyn med en lønkonsulent.

 

Outsourcing og back-up på din lønfunktion

Payview varetager også outsourcing af løn og regnskab, bemanding og back-up på din lønfunktion, digitalisering af bogholderiet, finansiel og business controlling (fast/interim), materiale til revision og afstemninger af alle lønoutput, herunder afstemninger til eIndkomst. Vi kan også hjælpe med opbygning af Power BI til rapportering og automatisering af manuelle lønprocesser ved hjælp af RPA (robotic process automation).