Notora

Kategori:

Implementering

Notora ønsker at være det foretrukne konsulenthus inden for ERP-løsninger til fødevareindustrien. Vi er LessorLøn Powerhouse-partner, og vi leverer services, der understøtter hele implementeringsprocessen.

Vi har stærke kompetencer inden for både løn, tidsopsamling og regnskab, og derfor er vi godt klædt på til at hjælpe eksisterende kunder i transitionen fra Lessor NAV Payroll til LessorLøn. Vi byder også helt nye LessorLøn-kunder velkommen. Vi er fysisk til stede i hele landet med afdelinger i Roskilde, Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Kolding.

Besøg Notora

 

Notora tilbyder:

 

Implementering af LessorLøn

Vi leverer LessorLøn-services, der understøtter implementeringsprocessen fra start til slut.

 

Support

Vi tilbyder forskellige supportpakker efter implementeringen.

 

Konsulentbistand

Vi tilbyder både on-site og off-site konsulentbistand til:

  • Udtræk af data fra systemer som Microsoft Dynamics 365 Business Central (On Premises/Online) og Navision (Lessor Payroll)
  • Understøttelse og support på navngivne ERP-systemer som Business Central/NAV
  • Afstemninger af ferie, finans og lignende
  • Håndtering af lønbehandling under og efter implementeringen

 

Særlige kompetencer og indsigt med speciale i fødevareindustrien

Gennem samarbejde med internationale ERP-specialister i fødevareindustrien, Aptean, har vi opbygget en stor knowhow omkring fødevarebranchen og dens indlejrede problematikker. Det gør os i stand til at hjælpe fødevarevirksomheder med at optimere og effektivisere interne arbejdsgange gennem funktionelle værktøjer til styrings- og økonomiprocesser.