Dansk Løn Service

Kategori:

Implementering

Dansk Løn Service er LessorLøn Powerhouse-partner og har mere end 20 års erfaring med at levere lønadministration af høj, faglig kvalitet. Hos os får du din egen personlige lønkonsulent tilknyttet, som du altid kan gå til for hjælp og sparring.

Dansk Løn Service har arbejdet sammen med Lessor i mere end 20 år og kan derfor sikre, at de rigtige spørgsmål stilles fra start, og at overgangen til dit nye lønsystem kører på skinner.

Som vores navn siger, er vi et Dansk Løn SERVICE-bureau. Vi har hovedsæde i Silkeborg, men dækker hele landet.

Besøg Dansk Løn Service

 

 

Dansk Løn Service tilbyder:

 

Implementering af LessorLøn

Vi hjælper dig sikkert gennem hele implementeringsprocessen og tilpasser forløbet efter dine behov. Vi tilbyder også udtræk af data fra dit gamle lønsystem.

 

Interim-opgaver

Har du akut brug for hjælp til din lønadministration grundet sygdom, opsigelse eller andet, så kan vi hurtigt træde til og hjælpe dig i det omfang, du har brug for.

 

Hybrid løsning

Vi tilbyder også en hybrid løsning, hvor vi er tilknyttet din virksomhed som ekstern partner. Her kører vi lønnen for dig én gang i kvartalet, så vi hele tiden er up to date med din virksomhed. Det gør, at vi kan træde hurtigt til, hvis din lønbogholder for eksempel bliver syg, siger op eller holder ferie.

 

Outsourcing af lønadministration

Vi tilbyder fuld outsourcing af din virksomheds lønadministration. Vi sætter en ære i at være tæt på dig og give dig 100% tryghed og sikkerhed for, at lønnen altid laves af kompetente lønspecialister.

 

Support

Efter endt implementering hjælper vi dig gerne med løbende opsætning eller ændringer i dit lønsystem.

Vi yder også sparringssupport, så du altid er sikret lønfaglig sparring på eventuelle tvivlsspørgsmål.