Cepheo

Kategori:

Implementering

Cepheo er LessorLøn Powerhouse-partner og er et af Danmarks største konsulenthuse inden for lønområdet. Vi har over 25 års erfaring med Lessors løsninger og har leveret mere end 25 LessorLøn-projekter i perioden 2021 til 2023. Med +70 kunder med en Lessor-løsning har Cepheo den viden og ballast, der skal til for at yde dig en topklasse-service.

Cepheo har brede kompetencer inden for mange forskellige brancher - blandt andet produktion, detail, bygge- og anlæg, forsyning og sundhedssektoren. Vi har afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Ikast, Kolding og Thisted.

Besøg Cepheo

Cepheo-logo

 

Cepheo tilbyder:

 

Implementering og opgradering af LessorLøn

Cepheo sørger for, at du som kunde kommer sikkert igennem hele implementeringsprocessen. Vi har også stor succes med at opgradere virksomheders ældre Lessor-løsninger til LessorLøn.

 

Support og drift

Med Cepheo får din virksomhed en end-to-end-løsning. Vi supporterer og drifter også LessorLøn, hvis du har behov for det.

 

Konsulentbistand

Cepheos løn-team har en omfattende viden, der gør, at de kan tilbyde konsulentbistand og udføre opgaver inden for blandt andet lønafregning, lovgivning til overenskomster, afstemning af feriepenge, feriefri og eIndkomst og assistance til udtræk af specielle rapporter. Vores konsulenter er altid klar til at hjælpe dig – både virtuelt og fysisk.

 

Udtræk af stamdata og saldi

Cepheo er en af Nordens største leverandører af Microsoft Dynamics 365-løsninger. Vores erfaring med Microsofts løsninger gør, at vi kan hjælpe med udtræk af stamdata og saldi fra blandt andet Microsoft Dynamics AX, Lessor Payroll, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Finance.