Fuld integration med Microsoft Dynamics

Lessor udvikler løsninger til Microsoft Dynamics NAV, 365 Business Central, AX og 365 for Finance & Operations

Bruger din virksomhed Microsoft Dynamics NAV, 365 Business Central, AX eller 365 for Finance & Operations som ERP-system, kan du nemt optimere lønbehandlingen og personalearbejdet med Lessors fuldt integrerede Dynamics-moduler.

Kombinerer du din Dynamics-løsning med et løn-, HR- eller tidsregistreringsmodul, slipper du ikke kun for at arbejde i flere systemer, men du skaber også fleksibilitet i dine arbejdsprocesser.

Genvejstasterne og skærmbillederne er præcis de samme som i dit ERP-system. Du har samtidig alle data samlet et sted og skal ikke opdatere informationer flere steder.

Opdag mere om vores løsninger til Microsoft Dynamics NAV, 365 Business Central, AX og 365 for Finance & Operations.

Moduler til Microsoft Dynamics NAV

Du kan vælge mellem forskellige moduler til Dynamics NAV og 366 Business Central eller sammensætte en samlet løsning, hvor du kan håndtere din virksomheds forskellige personaleopgaver.

Lessor tilbyder disse muligheder til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central:

Lønsystem til Dynamics AX og 365 for Finance & Operations

Lessor Payroll er dit fleksible lønsystem til ERP-systemet fra Microsoft.

Den fulde integration gør din lønbehandling smidig og giver dig en masse fordele, når du skal lave lønkørsler.

Læs mere om Lessor Payroll

Søger du en Microsoft Dynamics-partner?

Lessor samarbejder med en lang række Microsoft Dynamics partnere. Partnerne sælger Lessors løsninger til NAV, 365 Business Central, AX og 365 for Finance & Operations og understøtter dig som bruger af systemerne. 

 

Se, hvilke partnere vi samarbejder med:

Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central

Microsoft Dynamics AX/365 for Finance & Operations

Microsoft Dynamics C5

Få en leverandør, der er Microsoft Gold-certificeret

Siden 1991 har Lessor været certificeret Microsoft Dynamics-Partner. Med kvalitetsstemplet Microsoft Gold Certified Partner ved du som kunde, at Lessor leverer Dynamics-løsninger af høj kvalitet og følger Microsofts udvikling.

Lessor er certificeret Microsoft Dynamics Gold Partner      Lessor er certificeret Microsoft Dynamics NAV Partner

 

It-revisorerklæring

Som kunde hos Lessor er du sikker på, at vores kvalitet og sikkerhed er høj. Lessor Group har fået udarbejdet en it-revisorerklæring, ISAE 3402 Type II. Erklæringen viser dig, at vi som leverandør har ordentlige it-forhold og lever op til lovkrav og god it-skik.

Lessor ISAE3402 Type-II erklæring

Alternativ til C5 Løn

Hvad gør du, når Dynamics C5 går på pension?

Se konverteringstilbud

Prøv et kursus fra Lessor

Få mere ud af din Lessor-løsning med et kursus. Vi tilbyder flere forskellige kurser til vores NAV-, AX- og Dynamics 365-løsninger.

På hvert kursus får du brugbar viden om systemernes muligheder, som du efterfølgende kan bruge i dit daglige løn- og personalearbejde.

Vi har både kursustilbud til nybegynderen og superbrugeren.

Se kurser og tilmeld dig

Kombiner dine Dynamics-moduler med Lessor-Portalen

Med Lessors online medarbejderportal erstatter du traditionel registrering på papir med registrering i en browser eller direkte i Lessors app.

Slip for at taste data flere gange. Medarbejderne registrerer selv tid, fravær og kørsel, afdelingslederne godkender, og lønkontoret overfører registreringerne til lønsystemet. Og så kan medarbejderne se deres lønsedler direkte i portalen.

Medarbejderportalen som også bruges som din virksomheds intranet. Du uploader nemt og enkelt dokumenter og målretter dem til valgte grupper.

Opdag mere om portalen