Fuld integration med dit ERP-system

Lessor udvikler løsninger til Microsoft Dynamics

Bruger din virksomhed Microsoft Dynamics NAV, 365 Business Central, AX eller 365 for Finance & Operations som ERP-system, kan du nemt optimere lønbehandlingen og personalearbejdet med Lessors løsninger. Du har mulighed for enten at integrere med LessorLøn - eller at gøre brug af de fuldt integrerede Dynamics-moduler.

Hvad enten du kombinerer din Dynamics-løsning med LessorLøn eller et fuldt integreret løn-, HR- eller tidsregistreringsmodul, slipper du ikke kun for at arbejde i flere systemer, men skaber også fleksibilitet i dine arbejdsprocesser.

Læs meget mere om både LessorLøn og vores løsninger til Microsoft Dynamics NAV, 365 Business Central, AX og 365 for Finance & Operations.

Microsoft Dynamics NAV moduler

Du kan vælge mellem forskellige moduler til Dynamics NAV og 365 Business Central eller sammensætte en samlet løsning, hvor du kan håndtere din virksomheds forskellige personaleopgaver.

Genvejstasterne og skærmbillederne er præcis de samme som i dit ERP-system. Du har samtidig alle data samlet et sted og skal ikke opdatere informationer flere steder.

Lessor tilbyder disse muligheder til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central:

Lønsystem til Dynamics AX og 365 for Finance & Operations

Lessor Payroll er dit fleksible lønsystem til ERP-systemet fra Microsoft.

Den fulde integration gør din lønbehandling smidig og giver dig en masse fordele, når du skal lave lønkørsler.

Læs mere om Lessor Payroll

Søger du en Microsoft Dynamics-partner?

Lessor samarbejder med en lang række Microsoft Dynamics-partnere. Partnerne sælger og servicerer Lessors løsninger til NAV, 365 Business Central, AX og 365 for Finance & Operations og understøtter dig som bruger af systemerne. 

 

Se, hvilke partnere vi samarbejder med:

Prøv et kursus fra Lessor

Få mere ud af din Lessor-løsning med et kursus. Vi tilbyder flere forskellige kurser til LessorLøn og vores NAV-, AX- og Dynamics 365-løsninger.

På hvert kursus får du brugbar viden om systemernes muligheder, som du efterfølgende kan bruge i dit daglige løn- og personalearbejde.

Vi har både kursustilbud til nybegynderen og superbrugeren.

Se kurser og tilmeld dig

Kombiner dine Dynamics-moduler med LessorPortalen

Med Lessors online medarbejderportal erstatter du traditionel registrering på papir med registrering i en browser eller direkte i Lessors app.

Slip for at taste data flere gange. Medarbejderne registrerer selv tid, fravær og kørsel, afdelingslederne godkender, og lønkontoret overfører registreringerne til lønsystemet. Og så kan medarbejderne se deres lønsedler direkte i portalen.

Medarbejderportalen kan også bruges som din virksomheds intranet. Du uploader nemt og enkelt dokumenter og målretter dem til valgte grupper.

Opdag mere om portalen