Fuld integration med Microsoft Dynamics

Lessor udvikler løsninger til Microsoft Dynamics NAV, AX og 365 for Finance & Operations

Bruger din virksomhed Microsoft Dynamics NAV, AX eller 365 for Finance & Operations som ERP-system, kan du nemt optimere lønbehandlingen og personalearbejdet med Lessors fuldt integrerede Dynamics-moduler.

Kombinerer du din Dynamics-løsning med et løn-, HR- eller tidsregistreringsmodul, slipper du ikke kun for at arbejde i flere systemer, men du skaber også fleksibilitet i dine arbejdsprocesser.

Genvejstasterne og skærmbillederne er præcis de samme som i dit ERP-system. Du har samtidig alle data samlet et sted og skal ikke opdatere informationer flere steder.

Opdag mere om vores løsninger til Microsoft Dynamics NAV, AX og 365 for Finance & Operations.

Moduler til Microsoft Dynamics NAV

Du kan vælge mellem forskellige moduler til Dynamics NAV eller sammensætte en samlet løsning, hvor du kan håndtere din virksomheds forskellige personaleopgaver.

Lessor tilbyder disse muligheder til Microsoft Dynamics NAV:

Lønsystem til Dynamics AX og 365 for Finance & Operations

Lessor Payroll er dit fleksible lønsystem til ERP-systemet fra Microsoft.

Den fulde integration gør din lønbehandling smidig og giver dig en masse fordele, når du skal lave lønkørsler.

Læs mere om Lessor Payroll

Søger du en Microsoft Dynamics-partner?

Lessor samarbejder med forskellige Microsoft Dynamics-partnere. Partnerne sælger Lessors løsninger til NAV, AX og 365 og understøtter dig som bruger af systemerne.

Se, hvilke partnere vi samarbejder med:

Microsoft Dynamics NAV-partnere

Microsoft Dynamics AX- og 365-partnere

Microsoft Dynamics C5-partnere

Alternativ til C5 Løn

Hvad gør du, når Dynamics C5 går på pension?

Se konverteringstilbud

Prøv et kursus fra Lessor

Få mere ud af din Lessor-løsning med et kursus. Vi tilbyder flere forskellige kurser til vores NAV-, AX- og 365-løsninger.

På hvert kursus får du brugbar viden om systemernes muligheder, som du efterfølgende kan bruge i dit daglige løn- og personalearbejde.

Vi har både kursustilbud til nybegynderen og superbrugeren.

Se kurser og tilmeld dig

Kombiner dine Dynamics-moduler med Lessor-Portalen

Med Lessors online medarbejderportal erstatter du traditionel registrering på papir med registrering i en browser eller direkte i Lessors app.

Slip for at taste data flere gange. Medarbejderne registrerer selv tid, fravær og kørsel, afdelingslederne godkender, og lønkontoret overfører registreringerne til lønsystemet. Og så kan medarbejderne se deres lønsedler direkte i portalen.

Medarbejderportalen som også bruges som din virksomheds intranet. Du uploader nemt og enkelt dokumenter og målretter dem til valgte grupper.

Opdag mere om portalen