Lessor app

Sådan bruger du Lessor app

Med Lessor app’en får du adgang til de fleste af funktionerne i LessorWorkforce. Du kan blandt andet få overblik over dine egne vagter, frigive vagter og anmode om ledige vagter, anmode om og registrere fravær, se beskeder og foretage ind- og udstemplinger.

Lessor app giver dig fuld adgang til din vagtplan - når som helst og hvor som helst - og muligheden for at kommunikere med dine kolleger, samtidig med at du holder styr på din kørsel ved hjælp af kørselsregistreringen. Det eneste, du behøver gøre, er at få din arbejdsgiver til at give dig adgang.

Uanset om du er ny eller eksisterende bruger af LessorWorkforce, vil app'en guide dig gennem oprettelsen af din brugerprofil.

Første gang du bruger Lessor app, skal du vælge en 4-cifret PIN-kode for at kunne åbne app'en.  

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til for eksempel håndtering af dine vagter eller fraværs- og komme-/gå-registreringer, kan du kontakte din virksomheds administrator af LessorWorkforce.

Har du som LessorWorkforce-administrator brug for hjælp til Lessor app, er du velkommen til at kontakte supportteamet for LessorWorkforce, som hurtigt og effektivt vil hjælpe dig videre. 

En simpel menustruktur for let navigation

Hovedmenuen i Lessor app er simpel, let at nagivere i og består af de fire menupunkter Menu, Min plan, Virksomhed og App, som hver især har en række undermenupunkter.

På dashboardet, som du finder under Menu, er de vigtigste informationer samlet - blandt andet en oversigt over dine kommende vagter og de vagter, som endnu er ledige, og som du derfor har mulighed for at byde ind på. Det er også på dashboardet, at du har mulighed for at registrere fravær og kørsel og tjekke ud og ind.

Specifikke oplysninger om kommende og ledige vagter finder du under Min plan. Ved hjælp af kalenderen kan du bladre dig gennem dagene. Du kan også frigive en vagt, hvorefter den vil figurere som en ledig vagt, og du kan overdrage en vagt til en specifik kollega. Samtidig har du selvfølgelig mulighed for at anmode om en ledig vagt.

Vil du kommunikere med dine kolleger, vælger du Virksomhed i hovedmenuen. Her kan du både slå beskeder op på opslagstavlen og sende beskeder eller ringe op. Det er også her, du finder egne beskeder.