Fremtidens lønsystem

LessorLøn - en moderne, automatiseret lønløsning

LessorLøn er et webbaseret lønsystem baseret på den nyeste teknologi. Med sin overskuelige og logiske opbygning er løsningen intuitiv og brugervenlig. Fleksibiliteten, der kendetegner lønsystemet, gør det muligt at udføre alle typer lønberegninger - også de komplekse. Opdateringer og vedligeholdelse af data i LessorLøn sker desuden helt automatisk.

LessorLøn giver dig først og fremmest al den funktionalitet, der er nødvendig, for at dine medarbejdere får den rigtige løn, på det rigtige tidspunkt. Du har blandt andet altid mulighed for at lave prøveberegninger inden lønkørslen. Og du kan lave lige så mange, du vil!

Lønsystemet indeholder desuden en uovertruffen korrekturfunktion. Du kan for eksempel indtaste løntillæg med tilbagevirkende kraft, hvorefter LessorLøn automatisk laver en genberegning af den samlede løn, i den givne periode. Lønnen er korrekt, og du slipper for manuelle udregninger.

Fordele ved LessorLøn

  • Parameterstyret standardløsning
  • Automatiseret lønafregning
  • Datostyring og komplet overblik
  • Nem ferieadministration
  • Omfattende korrekturmuligheder
  • Enkel pensions- og satsstyring
  • Intuitiv brugergrænseflade
  • Styring af overenskomster

"Lessor leverer en god samlet løsning, som løbende udvikles. Det betyder, at der hele tiden opstår nye muligheder."

Jan Sørensen, controller, og Henrik G. Pedersen, personalekonsulent Krifa

Høj sikkerhed i lønsystemet

Sikkerhed og databeskyttelse er højt prioriteret på vores dagsorden.

LessorLøn bliver hostet i Lessors eget datacenter i Danmark, hvor din virksomheds medarbejderdata er godt beskyttet. 

Du får stærk brugeradministration, og med to-faktor-godkendelse i login-processen, passer vi ekstra godt på dine medarbejderes personfølsomme data.

Desuden logger LessorLøn automatisk brugere, der har været inaktive i 15 minutter, af systemet.

En fleksibel løsning

LessorLøn er kendetegnet ved at være særdeles fleksibel. Komplet datostyring, automatisk regulering og pensions- og satsstyring er blot nogle af de mange funktioner, der understøtter løsningen. 

De lønarter, du skal bruge, kan du selv definere og ændre. Det gør dig i stand til at håndtere meget komplekse beregninger. 

Mulighederne for finanskontering er også meget fleksible. Den enkelte organisation bestemmer selv, hvordan den posterer de enkelte løndele på medarbejder-, afdelings-, administrations- og virksomhedsniveau.

Enkel styring af ferie

LessorLøn er automatiseret på så mange måder, at det letter ferieadministrationen betydeligt.

Lønsystemet indeholder et omfangsrigt ferieregnskab, som håndterer alle kravene i ferieloven. Som eksempler kan nævnes automatisk opsparing af ferie, automatisk udbetaling af ikke afholdt ferie og automatisk beregning af feriepenge til fratrådte medarbejdere.

Du behøver, med andre ord, kun afsætte et minimum af ressourcer for at klare feriestyringen.

En lønløsning af høj kvalitet

LessorLøn giver dig mulighed for at administrere virksomhedens lønafregning effektivt og komfortabelt. Løsningen er altid opdateret med de nyeste funktioner og nyeste teknologi, og sikrer dig, ud over fuldautomatiseret lønafregning, en lang række muligheder for at effektivisere og optimere.

Lessor har et halvt århundredes viden og erfaring på lønområdet. LessorLøn er resultatet!

Vil du vide mere?

Vil du vide endnu mere om dine muligheder med LessorLøn? Så indtast din e-mailadresse, og vi sender dig yderligere produktdetaljer.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service og informere om andre spændende nyheder og tiltag. Få mere at vide i Lessors persondatapolitik.

Få flere informationer

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Kører du løn i en mindre virksomhed? Så er Danløn måske noget for dig

Læs mere om Danløn