Altid korrekt lønberegning

Fleksibilitet og overblik med lønsystemet Lessor-PM

Lessor-PM Løn er et lønsystem med en lang række fleksible og effektive værktøjer, som giver dig garanti for en korrekt lønberegning uden tidskrævende kontroller.

Systemet er Windows-baseret, hvilket betyder, at alle, der er vant til at arbejde i Windows uden videre kan bruge systemet. Genvejstaster, ikoner og hjælpefunktioner er alle de samme som i de mest almindelige Microsoft-løsninger.

Der er tæt integration til både Outlook, Word og Excel. Med bare et enkelt klik kan du få data fra skærmen eller udtræk overført til et dokument eller regneark. Du kan oven i købet sende en mail til en medarbejder via Outlook direkte fra medarbejderkortet.

  • Windows-baseret lønsystem
  • Generering af rapporter på tværs af systemer
  • Avanceret prøveberegning
  • Automatisk satshåndtering
  • Åben for integration med Office og Lessor-PM HR
  • Overskuelig parameteropsætning

"Med Lessor-PM Løn stemmer årsafstemningen altid ned til den mindste øre."

Bozena Szylit, lønbogholder Danmarks Idræts-Forbund

Lessor-PM Løn er en parameterstyret standardløsning. Det betyder, at alle har den samme løsning, men kan håndtere virksomhedsspecifikke opgaver ved hjælp af parameteropsætningen.

Det er en stor fordel for dig og din virksomhed, fordi omkostningerne til vedligeholdelse bliver væsentligt lavere, når du ikke skal tage hensyn til programtilretninger. Det er parametrene, der gør standardløsningen fleksibel!

Overskuelig lønadministration

Med den avancerede prøveberegning får du hurtigt overblik over, om dine ændringer er korrekte, om finansposterne balancerer, og om betalingerne er håndteret, som du ønsker det.

Du får på den måde minimeret behovet for manuelle kontroller og kan let overføre finansposter til dit finanssystem, eller du kan modtage variable løndele, ferie og fravær fra regneark, tidsregistreringssystemer eller Lessor-Portalen. På den måde undgår du manuelle arbejdsgange og risiko for fejlregistreringer.

Simpel håndtering af ferie og fridage

Kombinerer du Lessor-PM Løn med Medarbejder-Self-Service-funktionaliteten i Lessor-Portalen, får du håndteret både medarbejderens registrering af ferie, lederens godkendelse og overførslen til lønsystemet 100 % elektronisk. Nemmere bliver det ikke!

Med et system fra Lessor bliver hverdagen lidt lettere!

Se andre lønløsninger fra Lessor

Fordelene er åbenlyse

Med Lessor-PM Løn får du et fantastisk brugervenligt system - til lønafregning, feriehåndtering, notifikationer, import og eksport af data og meget mere. Du kommer hurtigt i gang, og opstartsomkostningerne er minimale. Med Lessor får du en leverandør, som holder dig hånden hele vejen gennem både implementering og opstart og i form af en effektiv support.

Vi tager beskyttelse af brugernes personlige oplysninger særdeles alvorligt. Derfor lever Lessor-PM Løn naturligvis op til persondataforordningens krav til håndtering af personoplysninger.

Hvad siger andre om Lessor-PM Løn

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om dine muligheder med lønsystemet Lessor-PM Løn? Så indtast din e-mailadresse, og vi sender dig yderligere produktdetaljer.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service og informere om andre spændende nyheder og tiltag. Få mere at vide i Lessors persondatapolitik.

Få flere informationer